15.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 01:33
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑπό τον Ολυμπιακό στη Μάριμπορ ο Αλίγιαγκιτς

Από τον Ολυμπιακό στη Μάριμπορ ο Αλίγιαγκιτς

 

 

Η σλοβενική ομάδα, με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστή την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν από τους Πειραιώτες.

Ο Ντένις Αλίγιαγκιτς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη Μάριμπορ, η οποία τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακού. Η ομάδα της Σλοβενίας θα έχει τον 19χρονο επιθετικό στο ρόστερ της έως το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται οψιόν που της επιτρέπει είτε να επεκτείνει τον δανεισμό το καλοκαίρι, είτε να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Στις πρώτες δηλώσεις του δηλώσεις, ο Αλίγιαγκιτς, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να βρούμε μια λύση και να συμφωνήσουμε να έρθω σε έναν σύλλογο που ξέρω από παιδί. Παρακολούθησα τη μετάδοση του αγώνα Μάριμπορ-Βικτόρια Πλζεν, μου άρεσε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, οι οπαδοί, αλλά και το ιδιαίτερο χρώμα της φανέλας. Όταν έμαθα για το ενδεχόμενο να μετακομίσω στο Μάριμπορ, δέχτηκα αμέσως την πρόκληση. Στην αρχή της σεζόν προπονήθηκα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία δίπλα σε συμπαίκτες όπως οι Χάμες Ροντρίγκες, Μαρσέλο, Βαλμπουενά. Γνωρίζω ότι με περιμένει υψηλός ανταγωνισμός στην ομάδα, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου και θέλω να συνεισφέρω το μερίδιό μου στις νέες επιτυχίες της Μάριμπορ».//



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο