20.7 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 19:40
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓιαννακόπουλος και Στεριανού στην “Τελευταία Σελίδα”

Γιαννακόπουλος και Στεριανού στην “Τελευταία Σελίδα”

 

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Δημήτρη Μαλισιώβα μίλησαν τόσο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, όσο και η Ειρήνη Στεριανού. 

Γνωρίζετε πώς τα ελληνοκυπριακά ΜΜΕ έχουν κερδίσει τέσσερις πρωταθλητές Ευρώπης, τέσσερις θρύλους του 2004; Ο Κώστας Κατσουράνης στο ACTION 24, ο Νίκος Νταμπίζας στο OPEN, ο Ντέμης Νικολαίδης στη NOVA και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στο Κυπριακό ΣΙΓΜΑ.

Ο τελευταίος ουσιαστικά πρόλαβε σε δύο μήνες να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή στα αθλητικά τηλεοπτικά πάνελ, αφού μετά τον ΑΝΤ1 όπου σχολίασε με επιτυχία το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022, συμμετέχει στην αθλητική εκπομπή του Κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι, πως ο άλλοτε άσσος του Ολυμπιακού δεν κινδυνεύει με …αποκλεισμό υπογράφοντας σε δυο..ομάδες (υπόθεση Βάλνερ) την ίδια περίοδο μετεγγραφών, αφού μεσολάβησε η αλλαγή χρόνου και φυσικά η ενδυματολογική αλλαγή αφού απ το σορτσάκι πέρασε στο κουστούμι!

Ο Στέλιος δεν κουράζεται να παίρνει κάθε Σάββατο το αεροπλάνο απ το Μάντσεστερ- τοπο μόνιμης διαμονής τα τελευταία χρόνια- να βλέπει τα μάτς του ΣΚ και τη Δευτέρα με τους έτερους τρεις συμπαρουσιαστές να αναλύουν.

«Πρόκειται για θείο δώρο να παρουσιάζω την εκπομπή έχοντας δίπλα μου τον πρωταθλητή Ευρώπης, Στέλιο Γιαννακόπουλο» είπε στην Τελευταία Σελίδα και το Δημήτρη Μαλισιώβα η εκθαμβωτική παρουσιάστρια, Ειρήνη Στεριανού.

Η Στεριανού που σπούδασε κοινωνική και Εκπαιδευτική πολιτική επεσήμανε:

«Μετά το μόντελιγκ, και την υποκριτική είναι πρόκληση για μένα η παρουσίαση μιας αθλητικής εκπομπής. Είμαι νέα στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι στα σπόρ, αφού και στίβο έκανα μικρή στη Λέσβο με επιτυχίες παίρνοντας μετάλλια και Ταε κβο Ντο για πολλά χρόνια. Αγαπώ τα σπορ, όμως το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς και το πρόσφατο Μουντιάλ ήταν εντυπωσιακό. Έχω την τύχη να χω δίπλα μου επιτυχημένους πρώην ποδοσφαιριστές και έναν πρωταθλητή. Ξέρω πως πολλοί άνδρες λένε πολλά, όπως έλεγαν πριν παίξω πρόσφατα και στην παράσταση Guilty Choises στο Vault πχ  ια γλάστρες κλπ, όμως όπως πέτυχα εκει, έτσι μελετώ, ρωτώ, ψάχνω και θα μάθω σίγουρα πολλά. Απαντώ λοιπό στους επικριτές, πως απλά θα γίνω ένα.. λουλουδάκι».

Στην δοξασμένη Εθνική 2004 συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία, ο εκτελεστής της Σαραγόσα και παρουσιαστής πλέον, Στέλιος Γιαννακόπουλος που είπε χαρακτηριστικά στην «Τελευταία Σελίδα».

«Δημήτρη ξέρεις πολύ καλά την αγάπη μου για την Εθνική. Το 2019 δεν έφυγα απ΄ την Εθνική ως συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη. Μας έφυγαν οι παράγοντες, υπονοώντας τον Βαγγέλη Γραμμένο και τους συνεργάτες του. Ξέρεις άλλο η Εθνική ,άλλο η ΕΠΟ. Η Εθνική είναι ιδέα, την έχω πονέσει, την έχω υπηρετήσει και κανείς δεν μπορεί να μας διώξει».

Ο Γιαννακόπουλος που αναζητά το προπονητικό του μέλλον στην Αγγλία, τόνισε την ποιότητα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, εξήρε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, αναφέρθηκε στα φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ όσον αφορά το ελληνικό είπε, πως οι τέσσερις μεγάλοι (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) έχουν από 25 % πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΙΣΙΩΒΑΣ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο