15.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 03:34
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓουίλι Ορμπάν: Ποδοσφαιριστής μα… πάνω απ’ όλα άνθρωπος

Γουίλι Ορμπάν: Ποδοσφαιριστής μα… πάνω απ’ όλα άνθρωπος

 

O ποδοσφαιριστής της Λειψίας έχασε την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, λόγω μιας πολύ σημαντικής και σωτήριας δωρεάς που πραγματοποίησε.

«Φυσικά εξεπλάγην στην αρχή όταν πήρα την πληροφορία ότι ήμουν πιθανός δότης. Αλλά ποτέ δεν είχα αμφιβολίες και ήθελα να προχωρήσω στη δωρεά αμέσως» τόνισε ο διεθνής αμυντικός.

Ο Γουίλι Ορμπάν, είναι δωρητής βλαστοκυττάρων, εγγεγραμμένος από το 2017 στο Γερμανικό αρχείο δότη μυελού των οστών και η ώρα του να κάνει αυτό που περιμένει εδώ και έξι χρόνια έφτασε.

«Αυτή είναι η δυνατότητα να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή με πολύ λίγη προσπάθεια, επομένως δεν υπάρχει τίποτα άλλο να εξετάσουμε. Ελπίζω ειλικρινά ότι η δωρεά μου μπορεί να βοηθήσει στην πλήρη θεραπεία του παραλήπτη».

Ο Γουίλι Ορμπάν, ο οποίος δεν έχει χάσει ούτε αγωνιστικό λεπτό της ομάδας του φέτος, απουσίασε από την αναμέτρηση κόντρα στην Ουνιόν, με το γεγονός αυτό να έχει μικρή σημασία για εκείνον.

«Φυσικά είναι πιθανό να χάσω το παιχνίδι με την Ουνιόν – όλες οι αθλητικές φιλοδοξίες σε αυτήν την περίπτωση είναι δευτερεύουσες» δήλωσε πριν την αναμέτρηση, συνεχίζοντας: «Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να ενταχθώ ξανά στην ομάδα γρήγορα».//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο