15.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 01:28
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕπιστροφή στ’ αστέρια με… ματσάρες!

Επιστροφή στ’ αστέρια με… ματσάρες!

 

Η δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι και πάλι γεγονός, με την αυλαία να ανοίγει με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μπάγερν… ζευγάρι βγαλμένο από τελικό, ενώ Μίλαν και Τότεναμ προσπαθούν να βγάλουν αντίδραση.

Μίλαν – Τότεναμ

Δύο… πληγωμένοι, καθώς είναι αμφότεροι στην πέμπτη θέση σε Premier League και Serie A, ρίχνονται στη μάχη για το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, απόψε στις 22:00 στο “Σαν Σίρο“. Οι “ροσονέρι” προέρχονται από τη νίκη επί της Τορίνο, όμως τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν εφιαλτικά για την ομάδα του Πιόλι που μετρούσε επτά σερί αναμετρήσεις, χωρίς νίκη και τέσσερεις σερί ήττες. Ο Ιταλός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Φλορέντσι, Μπενασέρ (6 Συμ.) αλλά και Ιμπραΐμοβιτς.

Η Τότεναμ, ταξιδεύει στο Μιλάνο, μετά τη συντριβή από τη Λέστερ με 4:1, ψάχνοντας αντίδραση και το πρώτο βήμα πρόκρισης στους “8” της διοργάνωσης. Με πολλές απουσίες να προβληματίζουν τον Αντόνιο Κόντε, καθώς εκτός είναι οι Γιορίς (6 Συμ.), Χόιμπιεργκ (6 Συμ. 1 γκολ), Μπεντανκούρ (6 Συμ. 1 Γκολ), Σεσενιόν (3 Συμ.) και Μπισουμά (3 Συμ.), τα “σπιρούνια” θα προσπαθήσουν να καταπολεμήσουν τα προβλήματα και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο “Σαν Σίρο“.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου

Ένας πρόωρος τελικός στους “16”. Οι Παριζιάνοι που ψάχνουν το πρώτο τους τρόπαιο με τα… μεγάλα αυτιά, θα φιλοξενήσουν απόψε στις 22:00 τους έμπειρους Βαυαρούς, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Η Παρί, που δεν διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της αγωνιστικά, καθώς μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Γαλίας από τη Μαρσέιγ, ηττήθηκε και στο Πρωτάθλημα από τη Μονακό με 3:1. Στα θετικά, είναι η επιστροφή του Κιλιάν Εμπαπέ στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ, o οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στον μηρό κι έτσι η τριάδα Μέσι-Νεϊμάρ-Εμπαπέ θα είναι διαθέσιμη.

Οι Βαυαροί από την άλλη, συνεχίζουν αήττητοι εντός των συνόρων για 19 αναμετρήσεις, όμως δεν έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στη Bundesliga, καθώς είναι στο +1 από την Ουνιόν Βερολίνου και στο +3 από την Ντόρτμουντ. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Νόιερ (3 Συμ.), Ερναντέζ (2 Συμ. 1 γκολ), Μανέ (6 Συμ. 3 γκολ), Μαζραουί (5 Συμ.) και Βάνερ (2 Συμ.).//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο