20.7 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 19:29
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣε αγωνιστική ετοιμότητα παραμένουν οι καλλιτέχνες της Λάρισας

Σε αγωνιστική ετοιμότητα παραμένουν οι καλλιτέχνες της Λάρισας

Ως μια ακόμη σημαντική μάχη χαρακτήρισε την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση ο γραμματέας του παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Αχ Σίμος, ο οποίος δήλωσε παράλληλα ότι ο κλάδος παραμένει σε αγωνιστική ετοιμότητα, προκειμένου να μην περάσει το σχέδιο υποβάθμισης των καλλιτεχνών.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε εξαιρεθεί από το Προεδρικό Διάταγμα, διευκρίνισε ο κ. Σίμος, η κυβέρνηση με μια τροπολογία που έφερε ανοίγει νέους δρόμους στην υποβάθμιση του κλάδου των καλλιτεχνών και σε μειώσεις μισθών. “Συνεχίζουμε και το επόμενο διάστημα, έχουμε προγραμματίσει παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις για τις συλλογικές συμβάσεις και στον κλάδο των καλλιτεχνών, ενώ παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε να παρεμβαίνουμε με ότι μορφή μπορούμε και βοηθάει να σταματήσει η υποβάθμιση των σπουδών και των δικαιωμάτων μας”.

Ο κ. Σίμος τέλος απηύθυνε έκκληση σε όλους να ενισχύσουν την προσπάθεια συγκέντρωσης βοήθειας από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία επισημαίνοντας ότι η βοήθεια που θα συγκεντρωθεί θα μοιραστεί από Σωματεία και φορείς με τα οποία έχει επαφές στις πληγείσες χώρες το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο