19.2 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 23:17
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ“Στραβοπάτημα” για τη Ρόμα

“Στραβοπάτημα” για τη Ρόμα

 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αναδείχθηκε ισόπαλη (1:1) στην έδρα της Λέτσε, για την 22η αγωνιστική της Serie A, με τους “τζιαλορόσι” να χάνουν την ευκαιρία να… εδραιωθούν στην τετράδα. Οι Ρωμαίοι ήταν ανώτεροι στο παιχνίδι, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί και αρκέστηκαν στον ένα βαθμό.

Στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντι Φραντσέσκο σέντραρε στην περιοχή της Ρόμα, με τον Ιμπάνιεθ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθεια του να απομακρύνει. Στο 16ο λεπτό ο Στρεφέτσα έκανε χέρι στην περιοχή, δίνοντας την ευκαρία στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν από την άσπρη βούλα. Ο Πάουλο Ντιμπάλα ανελαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, κάνοντας το 1:1 στο 17′. Στη συνέχεια οι Ρωμαίοι είχαν τον πλήρη έλεγο της μπάλας, όμως δεν έβρισκαν κενούς χώρους μέχρι το 40′. Στο 42ο λεπτό ο Έιμπραχαμ βγήκε τετ-α-τετ με τον Φαλκόνε, με τον Ιταλό να αποκρούει το πλασέ του Άγγλου. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φαλκόνε νίκησε ξανά τον επιθετικό της Ρόμα.

Στο 50ο λεπτό ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ, με τον Έιμπραχαμ να παίρνει την κεφαλιά και τον Φαλκόνε να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 53′, ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε απευθείας αυτή τη φορά, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από ο δεξί δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αισθητά χαμηλότερος σε σχέση με το πρώτο, με τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο να προσπαθούν να βρουν το γκολ της ανατροπής, αλλά να μην τα καταφέρνουν. Η Ρόμα δεν ήταν αποτελεσματική, μην καταφέρνοντας να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της και το 1:1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.//

ΓΚΟΛ: 6′ Ιμπάνιεθ (αυτ.) / 17′ Ντιμπάλα (πεν.)
ΔΟΚΑΡΙ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 16′ Στρεφέτσα, 52′ Κολόμπο, 62′ Γκονθάλεθ, 90+1′ Χιούλμαντ / 33′ Ιμπάνιεθ
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Λέτσε (Μάρκο Μπαρόνι): Φαλκόνε, Γκεντρέι, Μπασιρότο, Ουμτιτί, Γκάλο (74′ Πετσέλα), Μπλιν, Χιούλμαντ, Γκονθάλεθ (67′ Άσκιλντσεν), Στρεφέτσα (74′ Μπαντά), Ντι Φραντσέσκο (88′ Ουντέν), Κολόμπο (67′ Φόλκερλινγκ Πέρσον)

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Ζαλέφσκι, Κριστάντε, Μάτιτς (83′ Βαϊνάλντουμ), Ελ Σαράουι, Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι (88′ Σολμπάκεν), Έιμπραχαμ (83′ Μπελότι)

Ακολουθούν…
Λέτσε: Εκτός με Αταλάντα (19/2)
Ρόμα: Εντός με Βερόνα (19/2)

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο