26.4 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 17:28
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣυγκεντρώνουν βοήθεια για τους σεισμοπαθείς στην Τουρκία τα Εργατικά Κέντρα σε Λάρισα...

Συγκεντρώνουν βοήθεια για τους σεισμοπαθείς στην Τουρκία τα Εργατικά Κέντρα σε Λάρισα και Κω

Αμεση ήταν η ευαισθητοποίηση των Εργατικών Κέντρων Λάρισας (ΕΚΛ) και Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου στην Κω, για το δράμα που ζει ο τουρκικός λαός, μετά τα φονικά ρίχτερ που συγκλόνισαν τη χώρα. Έτσι οι διοικήσεις ανέλαβαν πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης.

Στη Λάρισα η συγκέντρωση θα γίνεται από Δευτέρα -Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Στην Κω στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 με 14:30 και  Τετάρτη έως Παρασκευή 18:30 με 20:00.

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι:

Κουβέρτες

Γάλα σε σκόνη

Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες

Απορρυπαντικά ρούχων

Ορούς

Γάζες

Χάνζαπλαστ

Είδη ατομικής υγιεινής

“Έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του  λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό. Κανείς μόνος”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΚΛ.

“Έχουμε πικρή πείρα από καταστροφές και τραγωδίες στην περιοχή μας και σε όλη την Ελλάδα, όπου όμως μέσα από τα σωματεία την οργάνωση και την αλληλεγγύη που απλώθηκε, έγινε ασπίδα προστασίας και βοήθειας στα θύματα των καταστροφών”, τονίζει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καλώντας τους εργαζόμενους και όλους τους νησιώτες να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Ρεπορτάζ – ΕΡΤ Ν. Αιγαίου: Καλλιόπη Βερβέρογλου

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο