26.2 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 13:18
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤης… ανατροπής στο “Μεντιτερανέος”

Της… ανατροπής στο “Μεντιτερανέος”

 

Η Μπέτις έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Αλμερία (3:2), παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Η ομάδα του Μανουέλ Πελγκρίνι ανέβηκε στην πέμπτη θέση της La Liga, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Oι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι με δυνατό σουτ και ο Ρόδρι στην επαναφορά δε δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 20ο λεπτό η Μπέτις πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Χουάνμι, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Επτά λεπτά αργότερα (27′), ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε για την Αλμερία με κοντινό πλασέ. Στο 36′, η κεφαλιά του Μπόρχα Ιγκλέσιας σταμάτησε ξανά στο δοκάρι. Στο 42ο λεπτό ο Ρόδρι βρήκε τον Κανάλες, ο οποίος σκόραρε με ένα “τσίμπημα” της μπάλας.

Στο 52ο λεπτό η Αλμερία βρήκε και τρίτο γκολ, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 63′, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Σάμουελ Κόστα να σκοράρει με κοντινό σουτ. Στο 67ο λεπτό ο Ελ Μπιλάλ Τουρέ μπήκε στην περιοχή με ένα “σόλο”, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 70′, ο Κανάλες εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Γκουαρδάδο με κεφαλιά έδωσε ξανά προβάδισμα στην Μπέτις. Στο 83ο λεπτό Αγιόθε Πέρεθ και Άμπνερ έχασαν διπλή ευκαιρία, με τον Φερνάντο Μαρτίνεθ να αποκρούει. Στο 88′, ο Χουάνμι σκόραρε και πάλι, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ξανά ως οφσάιντ.//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο