25.4 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 11:27
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑ«7th Gran-fondo Kissavos Tour»

«7th Gran-fondo Kissavos Tour»

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 ο ΠΑΣ Πηνειός, η Cycling Hellas, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Αγιάς, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρίτσας, συνδιοργανώνουν τον «7th Gran-fondo Kissavos Tour – by ΝΡ Ασφαλιστική». Στόχος της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη των παράλιων του Νομού Λάρισας αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πηνειός, Κώστας Δαλαβίκας τόνισε ότι ” Πρόκειται για ποδηλατικό αγώνα που ανήκει στην κατηγορία αγώνων “Cycling for All” με συμμετοχή αθλητών Elite, Masters, Sportive και ΟΡΕΝ . Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ”.

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες θα τρέξουν σε μια διαδρομή 108 χιλιομέτρων και η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει΄ στις 10:30 από την Καρίτσα Αγιάς και ο τερματισμός στον αυχένα του Κισσάβου.
(Καρίτσα – Κόκκινο νερό (περιφερειακά) – Στόμιο (περιφερειακά) – Αλεξανδρινή (περιφερειακά) – Ομόλιο (περιφερειακά) – Τέμπη – Ευαγγελισμός – Ελάτεια – Πουρνάρι – Συκούριο (περιφερειακά) – Σπηλιά (περιφερειακά) – Τερματισμός στον αυχένα. Ακολουθεί κατάβαση αθλητών μέχρι την Καρίτσα).

Στη διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές για υδροδοσία στα οχήματα neutral service και στη ζώνη τροφοδοσίας, φρούτα, χυμοί και παραδοσιακά εδέσματα.
Οι τρεις πρώτοι νικητές σε κάθε age group θα ανέβουν στο podium για την απονομή επάθλου. · Κάθε ποδηλάτης, που τερματίζει εντός του ορίου χρόνου των 4,5 ωρών, θα λάβει αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. · Θα βραβευτεί η πολυπληθέστερη ομάδα.
Οι απονομέs των νικητών θα διεξαχθούν κοντά στον χώρο τερματισμού στο χωριό Καρίτσα. Για τα age-groups, που δεν θα έχει ολοκληρωθεί το podium απονομών (τριάδα) η τελετή απονομής θα γίνεται αμέσως με τον τερματισμό των τριών πρώτων του age-group. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές με τη στολή ή φανέλα (κατ’ ελάχιστο) της ομάδας τους.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο