24.6 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 11:08
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΚρατάει τη νίκη και την κορυφή η Άρσεναλ

Κρατάει τη νίκη και την κορυφή η Άρσεναλ

 

Παρόλο που το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα δεν έπεισε με την εμφάνισή του, απέδρασε με 1:0 από το “King Power Stadium” και παρέμεινε στην πρώτη θέση της Premier League, διατηρώντας την απόστασή από τη Μάντσεστερ Σίτι, στο +5.

Ο αγώνας: 

Η Άρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλε τον ρυθμό της, με τη Λέστερ να μη μπορεί να κρατήσει μπάλα. Η πρώτη καλή στιγμή για τους “κανονιέρηδες” ήρθε στο 18ο λεπτό, με τον Σάκα να σουτάρει άστοχα. Στη συνέχεια η ομάδα του Αρτέτα, προσπάθησε να απειλήσει κα να βρει το πολυπόθητο τέρμα. Στο 26ο λεπτό, ο Τσάκα τροφοδότησε τον Τροσάρ, ο οποίος με φοβερό σουτ έκανε το 1:0. Το τέρμα όμως ακυρώθηκε μετά από εξέταση VAR, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Η απάντηση των “αλεπούδων” ήρθε άμεσα με τον Ιενάτσο να βρίσκει δίχτυα και τον ρέφερι να το ακυρώνει ως οφσάιντ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την Άρσεναλ η οποία χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να σκοράρει. Ο Τροσάρ έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στον Μαρτινέλι ο οποίος σούταρε και έγραψε το 1:0, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ο Σάκα στη συνέχεια βρήκε δύχτια μετά από πάσα του Μαρτινέλι, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς ήταν εκτεθειμένος ο Βραζιλιάνος. Οι “κανονιέρηδες” συνέχισαν να πιέζουν, ψάχνοντας ακόμη ένα γκολ που θα τους έδινε “αέρα” δύο τερμάτων, χωρίς όμως αποτέλεσμα, παίρνοντας τη νίκη με 1:0. Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή, διατηρώντας τη διαφορά της στο +5 από τη δεύτερη Σίτι, ενώ η Λέστερ στη 14η θέση. //

Κίτρινες: 38′ Μαρτινέλι
Γκολ: 46′ Μαρτινέλι

Λέστερ: Γουόρντ, Καστάνιε (85′ Περέιρα), Σούταρ, Φας, Κρίστιανσεν, Ντιούσμπερι Χολ, Εντίντι (77′ Σουμάρε), Τετέ (62′ Τίλεμανς), Πρατ (77′ Ντάκα), Μπαρνς, Ιχεανάτσο (62′ Βάρντι)

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Ζιντσένκο (90+3 Τομιγιάσου), Έντεγκαρντ (84′ Πάρτεϊ), Ζορζίνιο, Τζάκα, Σακά, Μαρτινέλι, Τροσάρ (70′ Ενκέτια)

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο