22.8 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 19:18
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Τέξας Λέτζεντς

Ο Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Τέξας Λέτζεντς

 

Ο ομογενής γκαρντ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του στην G-League λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η διορία μεταγραφών για τις ομάδες της Euroleague.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν αποδίδει στο πρωτάθλημα της G-League και λίγες ώρες μετά τη μη χρησιμοποίησή του, οι Τέξας Λέτζεντς ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον ομογενή γκαρντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διορία μεταγραφών για τις ομάδες της Euroleague λήγει 1η Μαρτίου και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού καλείται να εξετάσει προσεκτικά όλες του τις επιλογές ενόψει της συνέχειας στη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Ο Ντόρσεϊ φέτος το καλοκαίρι άφησε τους Πειραιώτες, προκειμένου να “μετακομίσει” στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Οι Ντάλας Μάβερικς του έδωσαν μια ευκαιρία με ένα two-way contract, το οποίο όμως λύθηκε λίγο καιρό αργότερα, όπου ντύθηκε με τη φανέλα των Λέτζεντς στη G-League, αποσκοπώντας σε κάποιο 10ημερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ωστόσο πλέον αναζητά το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Φέτος, ο Ντόρσεϊ στη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς μέτρησε 18.9 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.7 λάθη, σουτάροντας κατά μέσο όρο με 37% από το τρίποντο. //



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο