15.9 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 01:17
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒασίλης Καραουλάνης: Παντρεύτηκε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Βασίλης Καραουλάνης: Παντρεύτηκε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ο Α. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας και μέλος του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος.

Σε μια σεμνή τελετή που έγινε το Σάββατο 18/11/23 στην εκκλησία της Παναγιάς των Εσοδίων στον Άνω Βόλο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας και μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος Βασίλης Καραουλάνης με την Ιατρό παθολόγο Επιμελήτρια Α του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Λιάνα Ντάλιου. Κουμπάρες του ζευγαριού η Αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού Τοκαλή και η τραπεζικός Ρούλα Παπαθεοδώρου.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που παραβρέθηκαν στην ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού παραβρέθηκαν και ο υφυπουργός κλιματικής αλλαγής κος Χρηστός Τριαντόπουλος ,ο νέος Δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου κος Κώστας Καραγεωργίου ,ο τ.διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων και τ. πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ Γιώργος Σουφλιάς ,η εφοριακός Λένα Κοπάνου, το Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας , η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαγνησίας κα Καναβιτσά Δώρα, η πρόεδρος ενοικιαζομένων δωματίων Μαγνησίας κα Ευαγγέλια Διανελλάκη , η κα Μαίρη Γαβαλά πρόεδρος του Ελληνογαλλικού συνδέσμου Μαγνησίας ο τ. Διοικητής Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βόλου συνταγματάρχης Παυσανίας Βασιλάκος και νυν πρόεδρος αποστράτων αξιωματικών Μακεδονίας-Θράκης ,ο τ. Διοικητής του ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης συνταγματάρχης Μανώλης Ανδρόγλου, ο Δντης της Β παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου κος Μάνδρος Χαράλαμπος , ο Δντης του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου κος Ηλίας Καραμέτος ,επιχειρηματίες , καθώς και πλήθος συναδέρφων του ζευγαριού.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε

Κάθε ευτυχία ….!!!

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο