13.7 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 06:11
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚυρ. Μητσοτάκης σε Ν. Ανδρουλάκη: Αν έχετε μαγική λύση για να παράγουμε...

Κυρ. Μητσοτάκης σε Ν. Ανδρουλάκη: Αν έχετε μαγική λύση για να παράγουμε ενέργεια μόνο από τις ΑΠΕ, ο ΟΗΕ θα σας δώσει το βήμα να την εξηγήσετε

Απάντηση στα «πυρά» της αντιπολίτευσης και ειδικά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη για το φυσικό αέριο έδωσε ξεκινώντας την τριτολογία του στη Βουλή, όπου συζητείται το κυβερνητικό σχέδιο ανασυγκρότησης Θεσσαλίας και Έβρου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ανάγκη να στηριχτεί η παραγωγή ενέργειας περισσότερο στις Ανενεώσιμες Πηγές Ενέργειας, τόνισε ο πρωθυπουργός. «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την σκέψη σας μπορεί να είναι δικό μου πρόβλημα κατανόησης» είπε παίρνοντας τον λόγο ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.-ΚΙΝΑΛ.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως η χρήση φυσικού αερίου στη μας βαίνει μειούμενη, σε σχέση με το πού βρισκόταν πριν από δύο χρόνια. «Αν έχετε κάποια μαγική λύση για το πώς κάποιο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να παράγει ηλεκτρική ενέργεια μόνο από ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, μην ενημερώσετε μόνο εμάς, είμαι σίγουρος ότι ο ΟΗΕ στο Ντουμπάι θα σας δώσει το βήμα να εξηγήγετε πώς ακριβώς μπορεί να γίνει».

«Αν δεν θέλετε φυσικό αέριο, να μας πείτε, γιατί μία επιλογή υπάρχει ακόμη, είναι τα πυρηνικά, αν πιστεύετε ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει πυρηνική ενέργεια, να βγείτε ανοιχτά να μας το πείτε», πρόσθεσε.

Περισσότερα σε λίγο…

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο