25.4 C
Almyros
10 Οκτωβρίου 2024 21:15
ESPA
ΑρχικήMEDIAΚουράκος και Ορέστης πιάνονται στα χέρια...

Κουράκος και Ορέστης πιάνονται στα χέρια…

Χαμός στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Mega, “Η Γη της ελιάς“.

Ο Ορέστης και ο Κουράκος μιλάνε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη Δήμητρα με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Ο έρωτας της Δήμητρας και του Γιώργη ξεκίνησε ως ένα ανίκητο σαρκικό πάθος, ωστόσο αποδεικνύεται πιο μεγάλος από όσο και οι ίδιοι φαντάζονταν. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο αστυνόμος ζητάει από την κοπέλα να αψηφήσουν τους πάντες και να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, συγκατοικώντας.

Συγχρόνως, όμως, ο Κουράκος αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Ορέστη για τη σχέση του με την υπαστυνόμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή, καθώς η ένταση γίνεται χείμαρρος και τους παρασύρει. Ο Ορέστης κατηγορεί τον Γιώργη για προδοσία και τον ξεμπροστιάζει για τη στάση του αλλά και τα τόσα ψέματα που του έχει πει.

Ο αστυνόμος προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να προστατεύσει τη Δήμητρα, όμως η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και οι δύο άντρες καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια. Από αυτή τη μάχη βγαίνουν και οι δύο χαμένοι, καθώς η φιλία τους διαλύεται. Και οι δύο πικραίνονται από τις εξελίξεις, καθώς ο Ορέστης αισθάνεται μόνος και προδομένος, ενώ ο Κουράκος βασανίζεται από ενοχές, διότι ο γυμναστής ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους του.

Παρ’ όλα αυτά, η σχέση του αστυνόμου και της Δήμητρας συνεχίζεται και μάλιστα αρχίζει να αποκαλύπτεται. Ύστερα από λίγες ημέρες, η Ασπασία συναντάει στον δρόμο την κοπέλα και την κατηγορεί ευθέως που τόσο καιρό κοροϊδεύει τον Ορέστη.

 

Πηγή: Mytv

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο