20.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 20:20
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΤσουχτερό κρύο αύριο στον Βόλο – Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία...

Τσουχτερό κρύο αύριο στον Βόλο – Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία στο Πήλιο

Η κακοκαιρία με την ονομασία Oliver αναμένεται να επηρεάσει από σήμερα την Ελλάδα με βασικό χαρακτηριστικό την πτώση της θερμοκρασίας. Πιο συγκεκριμένα, βαθύ βαρομετρικό χαμηλό από τα βόρεια – βορειοδυτικά συνοδευόμενο από ψυχρό μέτωπο προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους σε όλη σχεδόν τη χώρα, τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική Ελλάδα, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού.

Στον Βόλο, η θερμοκρασία αύριο Κυριακή θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Η ανθρώπινη αίσθηση στις 8 το πρωί θα είναι για 3 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ. Ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος.

Σε Μακρινίτσα και Πορταριά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 3 βαθμούς και η αίσθηση θα είναι από -6 έως -2 βαθμούς.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κακοκαιρία «Bettina»: Θυελλώδεις άνεμοι έως και 10 μποφόρ και απότομο κρύο τα επόμενα 24ωρα”,”description”:”Σημαντικά προβλήματα αναμένεται να προκαλέσει η βάθυνση του βαρομετρικού χαμηλού Bettina που σχηματίστηκε στην Αδριατική και κινείται προς τη χώρα μας, με αποτέλεσμα τη σημαντική ενίσχυση των ανέμων που θα φτάσουν στα 9 και πιθανώς τοπικά στα 10 μποφόρ. Ήδη το πρώτο μήνυμα 112 ήχησε λίγο μετά τις 14:00 στη Θεσσαλονίκη και μια ώρα αργότερα στην Κορινθία προειδοποιώντας τους πολίτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Προειδοποιητικά μηνύματα έλαβαν από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και όσοι κινούνται σε Πάτρα και Ξάνθη. Με κεραυνούς και βροντές ξύπνησαν οι κάτοικοι στην Αθήνα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου σημειώθηκαν και πτώσεις δέντρων.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8xMS8yNS8xMy81MF8wNV82NTYxZmI4ZDFiODM4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M58S”,”uploadDate”:”2023-11-25T13:51:09.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cx7xu5u35h5l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο