22.7 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 11:12
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Νέο προεδρείο στο Σύλλογο Αποφοίτων Παιδοπόλεων

Βόλος: Νέο προεδρείο στο Σύλλογο Αποφοίτων Παιδοπόλεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων, στη συνεδρίαση της 16ης Οκτωβρίου 2019, αποφάσισε την σύγκληση της 5ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 2023, όπως από το καταστατικό απορρέει και την όρισε για την

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 το πρωί,

Στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ.Δ. (Κ. Καρτάλη και Ανθ. Γαζή)  στον Βόλο

Προσκαλεί τα μέλη του να προσέλθουν, ενημερώνοντας ότι η ημερήσια διάταξη της 5ηςΤακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 2023 , είναι η ακόλουθη:

  • Εκλογή Προεδρείου.  
  • Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. για τα έτη 2019 έως 2023. 
  • Οικονομικός απολογισμός των χρήσεων 2019 έως 2023.
  • Ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 
  • Ερωτήσεις επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και της έκθεσης της Ε.Ε.
  • Εγκρίσεις διαδοχικά, του Διοικητικού απολογισμού, του Οικονομικού απολογισμού και της έκθεσης της Ε.Ε. 
  • Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη. 
  • Προτάσεις – υποδείξεις των μελών για θέματα του Συλλόγου. 
  • Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής. 
  • Ορισμός ημερομηνίας εκλογών και ενημέρωση για την διαδικασία της.
  • Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. 

Θερμά παρακαλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και όσους φίλους μας θέλουν να εγγραφούν και να συνδράμουν στις προσπάθειές και τους στόχους μας, να προσπαθήσουν να είναι παρόντα την ημέρα αυτή στις εργασίες της 5ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής  Συνέλευσης, ώστε να ακουστεί ο απολογισμός του Δ.Σ. και στη συνέχεια να διεξαχθεί μια εποικοδομητική κριτική επί των πεπραγμένων και να κατατεθούν νέες ιδέες και προτάσεις δράσεων. 

 Θα προσφέρουμε σε όλα τα μέλη του και τους φίλους του Συλλόγου που θα προσέλθουν,  καφέ, τσάι, χυμούς και βουτήματα. 

Προπάντων όμως, παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να προσέλθουν στην 5η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και να παρακινήσουν τα μέλη των οικογενειών τους και κάθε Παιδοπολίτη ή φίλο της Παιδόπολης «Αγία Σοφία», για να βρεθούν κοντά μας την ημέρα αυτή. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και τιμή που οι φίλοι μας τιμήσουν με την παρουσία τους, προσερχόμενοι δε στις εκδηλώσεις μας, εκφράζουν την συμπάθεια και την συμπαράστασή τους στις δράσεις του Συλλόγου. 

Θυμηθείτε!  Ο Σύλλογος δυναμώνει με το ενδιαφέρον όλων μας. 

Με τις προτάσεις σας. Με την συμμετοχή σας. 

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ.Δ. (Κ. Καρτάλη και Ανθ. Γαζή)  στον Βόλο για να ανταλλάξουμε δημιουργικές απόψεις για το όμορφο, δημιουργικό, κοινωνικό και αποτελεσματικό   εγχείρημα που εδώ και δεκαέξι χρόνια έχουμε αναλάβει και με συνέπεια  υπηρετούμε.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου , καθώς και με email στα: info@paidopolis.grntsoukas@gmail.com –  yiankar@yahoo.gr  – gkosmidis.kyokushin@gmail.com  & kosmas.papadimos@gmail.com 

         Προσδοκία όλων είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που  θα προκύψει  από τις εκλογές που θα ακολουθήσουν να συνεχίσει την ανοδική πορεία του Συλλόγου και να φροντίσει για την παραπέρα υλοποίηση των σκοπών και των στόχων του. 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο