20.4 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 21:27
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΟι Βολιώτες της «Νέας Αριστεράς» – Ποιοι θα ακολουθήσουν το κόμμα Χαρίτση...

Οι Βολιώτες της «Νέας Αριστεράς» – Ποιοι θα ακολουθήσουν το κόμμα Χαρίτση – Αχτσιόγλου – Τσακαλώτου

Τον δρόμο της… Αριστεράς παίρνουν δεκάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Μαγνησία, τα οποία με επιστολή τους, αποχώρησαν προ ημερών από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, εκφράζοντας την πολιτική τους διαφωνία με το ιδεολογικό πρόσημο του νέου προέδρου.

Σήμερα, στην Αθήνα έγινε η παρουσίαση του νέου κόμματος, του οποίου Κοινοβουλευτικά ηγείται ο κ. Χαρίσης, ενώ σε αυτό ανήκουν οι κ.κ. Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος και συνολικά μετρά 11 βουλευτές.

Από τη Μαγνησία, πολλά είναι τα πρόσωπα που υποδέχθηκαν με ανακούφιση τη δημιουργία αυτού του νέου πόλου και έσπευσαν ήδη να γίνουν μέλη αυτού ή πρόκειται να το κάνουν επισήμως το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, πρόκειται για τον πρώην Γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, ο οποίος παραβρέθηκε και στην πολιτική εκδήλωση, για τη Μαρίνα Χορδάκη – Ανδρίτσου, η οποία είχε κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Αντωνιάδης με μακρά ιστορία στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο πρώην γραμματέας του κόμματος στη Μαγνησία Κώστας Βογιατζής, ο υποψήφιος βουλευτής Μάνθος Δραμητινός, η δημοτική σύμβουλος Βόλου Αφροδίτη Γάντζου, ο πρώην γραμματέας Μιχάλης Καστρινάκης, ο Γιώργος Σταμπουλής κ.α.

Ήδη, τα μέλη της “Νέας Αριστεράς” προσανατολίζονται στην μίσθωση γραφείων του κόμματος στον Βόλο για να μπορούν να οργανωθούν, αλλά και για τις εσωκομματικές διαδικασίες που θα αναδείξουν τοπικές επιτροπές.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο