25.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 17:31
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΓιώργος Ζαφείρης: Η φιλοξενία δε χάθηκε στις λάσπες

Γιώργος Ζαφείρης: Η φιλοξενία δε χάθηκε στις λάσπες

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης, σε δήλωση του, τοποθετείται για την φιλοξενία και τη διαθεσιμότητα των καταλυμάτων την περίοδο των εορτών.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο Βόλος και το Πήλιο επέστρεψαν δυναμικά μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και βρήκαν τα πατήματά τους. Οι ζημιές σε μεγάλο ποσοστό αποκαταστάθηκαν και οι ξενοδόχοι παρά το μεγάλο λειτουργικό κόστος διατηρούν τιμές προσιτές. Είναι γνωστή η βολιώτικη εγκάρδια φιλοξενία και δεν αλλοιώθηκε καθόλου από τις γνωστές δυσκολίες που βιώσαμε. Αντίστροφα πλέον μετράει ο χρόνος για την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα της αγάπης, της χαράς και της ελπίδας. Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές προσφέρουν την ευκαιρία για απόδραση στα πανέμορφα μέρη της χώρας μας!

Δημοφιλής πάντα προορισμός η Μαγνησία που και φέτος φόρεσε τα γιορτινά της, στολίστηκε, φωτίστηκε από άκρη σε άκρη για να φέρει στις καρδιές των επισκεπτών το μήνυμα της αισιοδοξίας, καθώς μπόρεσε να  βγει πιο δυνατή και με γιορτινή διάθεση να υποδεχθεί και πάλι τον κόσμο που την αγαπάει είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό. 

Τα ξενοδοχεία είναι πανέτοιμα να παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες διαμονής, όπως πάντα, σε κάθε επισκέπτη και πληθώρα δραστηριοτήτων και επιλογών.

Η φιλοξενία δε χάθηκε στις λάσπες, αντίθετα με δουλειά και πείσμα επανήλθε σε μια κανονικότητα.

Μπορεί να σταμάτησε απότομα η καλοκαιρινή σεζόν για τα περισσότερα ξενοδοχεία, όμως καταφέραμε όλοι μαζί οι φορείς  να είμαστε έτοιμοι, για σένα, ταξιδιώτη, να σε υποδεχθούμε με χαμόγελο και χαρά, όπως ακριβώς και πριν τις καταστροφές. Καλωσορίσατε στο Βόλο- Πήλιο! Ας είναι οι φετινές γιορτές η απαρχή για καλύτερες μέρες!

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο