13.9 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 06:37
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΔ. Μάντζος στο TheNewspaper.gr: «Διαφωνούμε με το LNG στον Παγασητικό – Να...

Δ. Μάντζος στο TheNewspaper.gr: «Διαφωνούμε με το LNG στον Παγασητικό – Να ματαιώσει την επένδυση η κυβέρνηση» [εικόνες και βίντεο]

Στο σημερινό συλλαλήτήριο στην παραλία του Βόλου κατά του LNG στον Παγασητικό συμμετείχε και ο βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Δημήτρης Μάντζος. Ο Δημήτρης Μάντζος μαζί με τους Δημήτρη Τσιμπανάκο, Νίκο Πολίτη αλλά και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την κατασκευή πλωτής μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG στον Παγασητικό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Δ. Μάντζος στην κάμερα του TheNewspaper.gr:

«Διαφωνούμε με την εγκατάσταση μονάδας LNG σε μία τόσο κλειστή θάλασσα όπως ο Παγασητικός Κόλπος. Θεωρούμε ότι δεν είναι αναπτυξιακό μέτρο, αλλά πρόκειται για ένα αντιαναπτυξιακό μέτρο, διότι δεν πλήγει μόνο την υγεία των κατοίκων όλων των περιοχών γύρω από τον Κόλπο, αλλά και την αναπτυξιακή τους προοπτική. Mιλάμε για μία περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους με μεγάλη τουριστική προβολή. Αντιδρούμε μαζί με τους επιστημονικούς και τους επαγγελματικούς φορείς, ζητώντας από την κυβέρνηση τη ματαίωση αυτής της επένδυσης».

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο