25.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 17:29
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΚουρέτας για Κάρλα: «Να μεγαλώσει και να βγαίνει με κανάλι στο Αιγαίο»...

Κουρέτας για Κάρλα: «Να μεγαλώσει και να βγαίνει με κανάλι στο Αιγαίο» [βίντεο]

Την πρότασή του για τη βιωσιμότητα του πρωτογενούς τομέα στον Θεσσαλικό κάμπο μετά τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, επαναδιατύπωσε ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης επισκέφθηκε το χώρο της κινητοποίησης αγροτών με τρακτέρ, στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

Όπως εξήγησε ο κ. Κουρέτας πρέπει «να μεγαλώσει η Κάρλα σε εκτάσεις του δημοσίου, 55.000 στρέμματα και να γίνει το κανάλι που να βγαίνει στο Αιγαίο για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πλημμύρας στο μέλλον και να αρχίσουν οι άνθρωποι να έχουν μία εμπιστοσύνη να ξαναξεκινήσουν τις ζωές τους εδώ. Αν δε γίνει μία τέτοια προσέγγιση υπάρχουν άλλες δύο λύσεις: Η μία λύση είναι να γίνει κάποιος ψαράς ή να εγκατασταθεί κάπου αλλού, πράγμα που εγώ δεν το δέχομαι ούτε το ένα ούτε το δεύτερο…»

Πρόσθεσε δε, πως «είναι μία λογική πρόταση την οποία πιστεύω ότι και η κυβέρνηση θα δει θετικά…» ενώ προανήγγειλε πως μετά τις γιορτές η κυβέρνησή θα ανακοινώσει το συνολικό της σχέδιο για το τεράστιο αυτό ζήτημα.

Δείτε τί δήλωσε ο κ. Κουρέτας αλλά και τι συζήτησε με τους αγρότες:

Πηγή: onlarissa.com

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο