24.1 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 15:41
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΞέσπασμα Μαρέδη: Στον Βόλο κυκλοφορεί ελεύθερος ένας επικίνδυνος δολοφόνος

Ξέσπασμα Μαρέδη: Στον Βόλο κυκλοφορεί ελεύθερος ένας επικίνδυνος δολοφόνος [βίντεο]

Στο περιστατικό δολοφονίας μίας σκυλίτσας στην περιοχή Πευκάκια του Βόλου αναφέρθηκε σήμερα σε εκτενές ρεπορτάζ του ο Δημήτρης Μαρέδης, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR.

Η κάμερα της εκπομπής και η δημοσιογράφος Εύη Γιαρκιά έκανε αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρό το άτυχο σκυλί, το οποίο πυροβολήθηκε εξ επαφής, ενώ ο αρρωστημένος εγκέφαλος που το σκότωσε, το έπνιξε με θηλιά, η οποία εντοπίστηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές έρευνες δεν έχουν προχωρήσει και δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν τον δράστη της αποτρόπαιας πράξης.

Ο Δημήτρης Μαρέδης ξέσπασε στον αέρα, λέγοντας ότι “αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ένας άνθρωπος, αν μπορώ να τον πω άνθρωπο, κυκλοφορεί ελεύθερος κι ας είναι επικίνδυνος. Ας είναι δολοφόνος. Έχει το θάρρος να κοιτάξει ένα ζώο κατάματα και να το σκοτώσει. Είναι εν δυνάμει δολοφόνος ανθρώπων, ενώ πρέπει να διωχθεί σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία”.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Πυροβόλησαν εξ επαφής και σκότωσαν σκύλο στον Βόλο – Έσυραν την μικρή Μπέλα και την παράτησαν σε χωράφι “,”description”:”Ελεύθερος κυκλοφορεί ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε εξ επαφής τη μικρή Μπέλα στον Βόλο.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icG1lNTVkMGd6N2QvMjAyMy8xMi8xMy8xMC81OF8zMF82NTc5OGU1NmM3MzM4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT11M5S”,”uploadDate”:”2023-12-13T11:03:11.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cxn5g8vrca4p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο