26.1 C
Almyros
8 Οκτωβρίου 2024 18:40
ESPA
ΑρχικήMEDIAΟ Βίκτωρας Πέτσας και η Ιφιγένεια Πιερίδου στο "ΕΡΤ Backstage"

Ο Βίκτωρας Πέτσας και η Ιφιγένεια Πιερίδου στο “ΕΡΤ Backstage”

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΕΡΤ Backstage», με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου, συναντούν τον Βίκτωρα Πέτσα και την Ιφιγένεια Πιερίδου πίσω από τις κάμερες της «Ηλέκτρας».

Η σκηνογράφος της σειράς «Στα σύρματα», Λαμπρινή Καρδαρά, εξηγεί πώς διαμόρφωσε το Δρομοκαΐτειο, ώστε να μοιάζει με τη φυλακή της σειράς.

Ακόμη, ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη και βλέπουμε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ3 «Μέρα με χρώμα».

Στη συνέχεια, ανακαλύπτουμε όσα έγιναν στο Πρώτο Πανελλήνιο Workshop Διεύθυνσης Ορχήστρας, που διοργάνωσε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Σ’ ένα ρετρό βίντεο, παρακολουθούμε ένα αφιέρωμα σε παλιές μουσικές εκπομπές της ΕΡΤ, από τις οποίες πέρασαν οι πιο σπουδαίοι καλλιτέχνες της Ελλάδας, όπως «Καλλιτεχνικό Καφενείο», «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» και άλλες.

Και, φυσικά, και αυτό το Σάββατο θα παρακολουθήσετε preview απ’ όσα θα γίνουν στις αγαπημένες μας σειρές, «Η παραλία», «Ηλέκτρα», «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» και «Ο όρκος ΙΙ».

Τέλος, η εκπομπή προτείνει χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές για παιδιά, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ERTFLIX.

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο