23.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 19:15
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Στις κάλπες για νέα διοίκηση ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων

Βόλος: Στις κάλπες για νέα διοίκηση ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ.Δ.  στον Βόλο, ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων, πραγματοποίησε την 5ηΤακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, όπως από το καταστατικό απορρέει.

Μετά την διαπίστωση της απαρτίας, με ομόφωνη απόφαση της Συνέλευσης, χρέη Προεδρείου έκαναν τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ.  

Κατόπιν η πρόεδρος, Κλεοπάτρα Τσακίρη – Χατζηαγγέλου χαιρέτισε τα μέλη με πολύ ρεαλιστικό λόγο, εκφράζοντας την ευχή ο Σύλλογος να συνεχίσει να πραγματοποιεί δράσεις και εκδηλώσεις και να συγκεντρώνει του Απόφοιτους. Ακολούθησε ο Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. για τα έτη 2019 έως 2023 και ο Οικονομικός απολογισμός των χρήσεων 2019 έως 2023.

Κατόπιν την ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, έκανε ο πρόεδρός της Μανώλης Νερολαδάκης, που διατύπωσε πολύ ρεαλιστικές διαπιστώσεις κάνοντας παράλληλα και προτάσεις για το νέο Δ.Σ. που θα προέλθει.  

Ακολούθησαν οι εγκρίσεις διαδοχικά του Διοικητικού απολογισμού, του Οικονομικού απολογισμού και της έκθεσης της Ε.Ε. και η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη. 

Ακολούθησε μακρά συζήτηση με προτάσεις και υποδείξεις των μελών για θέματα του Συλλόγου. 

Και η Συνέλευση έκλεισε με την Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής, την οποία αποτελούν ο Βαγγέλης Κορωναίος Πρόεδρος και οι Σταύρος Αναγνώστου και Θόδωρος Σούλης, οι οποίοι όρισαν ως ημερομηνία πραγματοποίησης των εκλογών την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στο φιλόξενο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ.Δ. από τις 10.00 έως τις 14.00.

Κατόπιν τούτων, η Εφορευτική Επιτροπή καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο