20.7 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 19:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΑυτή είναι η νέα 40χρονη Γενική Γραμματέας του Δήμου Βόλου – Δείτε...

Αυτή είναι η νέα 40χρονη Γενική Γραμματέας του Δήμου Βόλου – Δείτε το βιογραφικό της

Η 40χρονη Ελένη Γακιοπούλου αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2024 τα καθήκοντα της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Βόλου, στη θέση του νυν Στέλιου Διαμαντίδη, ο οποίος αποχωρεί. Η απόφαση του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου δίνει ένα μήνυμα ανανέωσης και μείωσης των ηλικιακών ορίων στους ανθρώπους που αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης.

Η Ελένη Γακιοπούλου είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Μάρως και της Αναστασία. Εργάστηκε για περισσότερα από 15 χρόνια σε πολυεθνικούς και τοπικούς οργανισμούς, και σε διάφορους κλάδους όπως οι Τηλεπικοινωνίες,, Τραπεζική, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία.

Σύμφωνα με την ίδια: «στόχος μου είναι η επιτυχία σε κάθε ομάδα, project ή μετασχηματισμό που είναι αναγκαίο να επιτευχθεί. Με ενδιαφέρον για τη δημιουργία της σωστής εικόνας ενός brand και ικανότητα στην ανάπτυξη στρατηγικών, με ενθουσιάζει να εργάζομαι σε περιβάλλοντα που προάγουν την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα. Στόχος μου είναι να γίνω μέρος μιας αριστείας, οδηγώντας με το παράδειγμα και ενδυναμώνοντας ομάδες ανθρώπων για την απόδοση του καλύτερου εαυτού τους καθημερινά. Αναζητώ ένα όραμα που αλλάζει ζωές, είτε μέσω της τεχνολογίας, είτε με καινοτόμες προσεγγίσεις, για άτομα και εταιρείες τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Πριν αναλάβει τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Βόλου εργαζόταν στην εταιρεία FRENZY LTD ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Από το 2020 έως το 2022 εργάστηκε ως Εμπορική Διευθύντρια στην εταιρεία ΣΤΑΜΟΣ ΑΕ, εργοστάσιο παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Από το 2013 έως το 2020 εργάστηκε στην VODAFONE Ελλάδας ως Account manager για μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις της Μαγνησίας και της Φθιώτιδας, ενώ για 4 χρόνια, από το 2008 απασχολήθηκε στο Private Banking της CITIBANK.

Σπουδές

Η Ελένη Γακιοπούλου κατέχει Δίπλωμα Οικονομολόγου-Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 2005. Έκανε μεταπτυχιακό στην Πολεοδομία και την Ανάπτυξη Πόλεων στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωσικά.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, πτυχιούχος Θεωρητικών Σπουδών Μουσικής & Αρμονίας της Μουσικής, Σπουδές Πιάνου (11 έτη) – Δημοτικό Ωδείο Βόλου (ΔΩΒ) και λάτρης της Γιόγκα & Διαλογισμού.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο