17.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 09:21
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΑυγενάκης από τον Βόλο: Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ψάρια στον Παγασητικό...

Αυγενάκης από τον Βόλο: Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ψάρια στον Παγασητικό – Ευρεία σύσκεψη φορέων [εικόνες]

Αβάσιμους χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς ότι ο Παγασητικός κόλπος θα χρειαστεί περίπου πέντε χρόνια για να καθαρίσει από τις φερτές ύλες λόγω των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης από τον Βόλο όπου βρέθηκε.

Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τραντόπουλο, τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και τον νέο εκλεγμένο Δ. Κουρέτα, προήδρευσε σε σύσκεψη στο ξενοδοχείο Domotel Xenia προκειμένου να συζητηθούν οι παρεμβάσεις που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν για την αποκατάσταση των καταστροφών που προκάλεσαν στη Μαγνησία οι κακοκαιρίες Daniel και Elias.

O κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι σε έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι δεν ύπαρχουν νεκροί οργανισμοί στον Παγασητικό, ενώ σχολίασε ότι τα αποθέματα ψαριών είναι πλούσια. Τόνισε ότι υπάρχουν θολά νερά, τα θαλάσσια λιβάδια έχουν αποκατασταθεί και δνε υπάρχει ζήτημα με την κατανάλωση ψαριών.

Εξήγγειλε ειδικό πρόγραμμα ανάταξης για τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Κάρλας που επλήγησαν και βρίσκονται ακόμα κάτω από τόνους νερού.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο