25.2 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 11:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣε άδεια έδρανα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Βόλου – Μπέος: Οι...

Σε άδεια έδρανα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Βόλου – Μπέος: Οι κοπρίτες λείπουν, δεν τους νοιάζει [βίντεο]

Με τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και παρόντα τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Απόστολο Ριζόπουλο, ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2024 του Δήμου Βόλου.

Η συνεδρίαση έγινε σε… άδεια έδρανα, αφού δεν εκπροσωπήθηκαν οι παρατάξεις των μειοψηφιών, οι οποίες μετά τις εκλογές δεν συμμετέχουν στα συμβούλια.

Στο γεγονός αναφέρθηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος τόνισε:

«Είναι η κορυφαία συζήτηση που γίνεται σε ένα δημοτικό συμβούλιο. Έχει να κάνει με τον προϋπολογισμό της χρονιάς και τον τρόπο που λειτουργεί ο Δήμος. Και σε αυτή την κορυφαία συνεδρίαση, που μπορεί να κάνεις παρατηρήσεις και να πεις την άποψη σου, οι κοπρίτες λείπουν. Τόσο πολύ τους ενδιαφέρει η πόλη. Τον προϋπολογισμό δεν τον προετοιμάζει η δημοτική αρχή, ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά οι υπηρεσιακοί παράγοντες. Δε μπορούμε να πιέσουμε να τον κάνουν νωρίτερα. Είμαστε από τους πρώτους δήμους που καταθέτουμε προϋπολογισμό. Μάλιστα, σε μία περίοδο που πρέπει να πληρώσουμε μετά τις πλημμύρες εργολάβους, κόσμο. λυπάμαι γι αυτούς τους ανθρώπους, αλλά όλοι κρινόμαστε. Και θα κριθούμε κι εμείς κι αυτοί. Δεν τους νοιάζει. Γι’ αυτό ο κόσμος τους έστειλε εκεί».

«Στην Οικονομική Επιτροπή ήταν παρών από την αντιπολίτευση μόνο ο κ. Φάτσης από την παράταξη της κ. Καπούλα. Κανείς άλλος» τόνισε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βόλου Ανδρέας Ζέρβας.

Ο κ. Ριζόπουλος από τη ΛΑΣ καταψήφισε τον προϋπολογισμό.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο