20.5 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 23:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΖέττα Μακρή για νομοσχέδιο γάμου ομοφύλων ζευγαριών: Δε θα διαφοροποιηθώ από την...

Ζέττα Μακρή για νομοσχέδιο γάμου ομοφύλων ζευγαριών: Δε θα διαφοροποιηθώ από την κυβέρνηση, αν κάτι με ενοχλήσει θα παραιτηθώ [βίντεο]

Θέση στο θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και στο νομοσχέδιο που ετοιμάζει να φέρει η Κυβέρνηση για την τεκνοθεσία έλαβε η Ζέττα Μακρή.

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Μαγνησίας μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη στάση που θα τηρήσει, αλλά και τις επιφυλάξεις που έχει:

«Είναι κάτι που μπορούμε να το συζητήσουμε σοβαρά και να πάρουμε θέση σε τυχόν αδυναμίες μόνο όταν το δούμε. Είναι λίγο πρόωρο και δημιουργεί έναν διάλογο που ίσως να μη δίνει την δέουσα προσοχή. Η γνώμη των ειδικών έχει μεγάλη σημασία αναφορικά με τα παιδιά.

Εγώ είμαι στέλεχος της Κυβέρνησης. Δε θα διαφοροποιηθώ ποτέ από την κυβερνητική πολιτική. Αν κάτι με ενοχλήσει ιδιαίτερα, τότε θα παραιτηθώ. Δεν αιφνιδιάζει κανέναν από εμάς, διότι έχει εξαγγελθεί. Όταν το δούμε το νομοσχέδιο, και δούμε σημεία που χρειάζεται βελτίωση και γίνει συζήτηση, αν θα πειθαρχήσουμε είναι συζήτηση άνευ ουσίας. Όλοι έχουμε συγκεκριμένες ανησυχίες, αγωνίες και αντιλήψεις. Ας περιμένουμε να δούμε τις προβλέψεις του νομοσχεδίου. Να το δούμε.

Είμαστε μεγάλο και πολυσυλλεκτικό κόμμα. Υπάρχουν πολλές απόψεις. Ξέρω τη στάση της Εκκλησίας και τη συζήτησα με τον Μητροπολίτη Δημητριάδας Ιγνάτιο. Το θέμα της τεκνοθεσίας είναι ένα ευαίσθητο θέμα»

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η Υφ. Παιδείας, Ζ. Μακρή, για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών & την τεκνοθεσία “,”description”:”Η Υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή στο «Σήμερα».”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMy8xMi8yNy8wNy81MV8xNV82NThiZDc3M2U5NzkwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M30S”,”uploadDate”:”2023-12-27T07:52:57.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cxyy75wdd0rl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο