25.1 C
Almyros
8 Οκτωβρίου 2024 14:29
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜπαρτζώκας: «Πολύ δουλεμένη ομάδα ο Άρης, ελπίζω να μην είναι μεγάλος ο...

Μπαρτζώκας: «Πολύ δουλεμένη ομάδα ο Άρης, ελπίζω να μην είναι μεγάλος ο τραυματισμός του Γουόκαπ» (video)

 

Μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Άρη στο ΣΕΦ, ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων”, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στη μαχητικότητα που έδειξαν οι “κίτρινοι”, αλλά και στον τραυματισμό του γκαρντ των Πειραιωτών.

Παρά τη μαχητικότητα που έδειξαν οι “κίτρινοι” στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 85-71 και αποχαιρέτησαν με θετικό αποτέλεσμα το 2023.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε αρχικά στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο παρά τις γιορτινές ημέρες. Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε την εικόνα του Άρη, τονίζοντας πως είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ενώ για το… πιεστικό πρόγραμμα, υπογράμμισε πως δεν το απολαμβάνει.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Μπαρτζώκας: «Σημαντικό το ότι κερδίσαμε τον Άρη που είναι μια σοβαρή ομάδα»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού. “,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8xMi8zMS8xNS8xOF8yMF82NTkxODYzYzNjMGY1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M15S”,”uploadDate”:”2023-12-31T15:20:09.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z1sklicf1dq&playlistId=v-cy2m7dbryzt5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για την νίκη απέναντι στον Άρη και την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ, είπε: «Να ευχηθώ στους φιλάθλους και σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Είμαστε ευχαριστημένοι που ήρθε τόσος κόσμος τέτοια μέρα. Είναι πολύ σημαντικό.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Γυρίσαμε χθες το απόγευμα, παίξαμε σε λιγότερο από 40 ώρες από το ματς με την Άλμπα. Ξεκουράστηκαν αρκετοί παίκτες. Δυστυχώς χάσαμε τον Ουόκαπ με διάστρεμμα. Ελπίζω να μην είναι σοβαρό.

Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε τον Άρη, ακόμα και αν παίξαμε με αδόκιμες πεντάδες. Κάθε ομάδα έχει κάποιες δυνατότητες. Ο Άρης είναι πολύ δουλεμένη ομάδα, βρήκε και δύσκολα σουτ. Ο Άρης παίζει και Ευρώπη, έχει καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή».

Για τα διαδοχικά ματς των τελευταίων ημερών και αν απολαμβάνει αυτό το πρόγραμμα, απάντησε: «Δεν το απολαμβάνω καθόλου. Οι προπονητές θέλουν προπονήσεις. Τα ματς έχουν πίεση, ειδικά τα τελευταία που παίξαμε, που ήταν “must win”. Δεν απολαμβάνω τίποτα από αυτά. Όμως, απολαμβάνω την ατμόσφαιρα. Το μπάσκετ είναι διασκέδαση. Για εμάς τους προπονητές είναι δύσκολο να έχουμε λιγότερες προπονήσεις».//Γ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο