23.9 C
Almyros
6 Οκτωβρίου 2024 10:28
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΛαμπερή υποδοχή του 2024 από τον Ροταριανό Όμιλο Βόλου «Αργώ»

Λαμπερή υποδοχή του 2024 από τον Ροταριανό Όμιλο Βόλου «Αργώ» [εικόνες]

Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου “Αργώ” διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία το New Year’s Eve Golden Gala Event, προσελκύοντας ανθρώπους από διάφορους κοινωνικούς τομείς, επιφανείς επαγγελματίες και διακεκριμένους επιστήμονες. Η εκδήλωση – θεσμός για την τοπική κοινωνία, πραγματοποιήθηκε στο Restaurant – Bar “Joy”, στην παραλία του Βόλου και ανέδειξε τη δέσμευση του Ομίλου για εξωστρέφεια, αλληλεγγύη και κοινωνική υπευθυνότητα. Τα έσοδα της εκδήλωσης προορίζονται, για μία ακόμη φορά, για καλό σκοπό.

Προτεραιότητα για το έτος 2024 αποτελεί η επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και αφοσίωση στην υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, καθώς και η εμβάθυνση της συνεργασίας με κεντρικούς, αυτοδιοικητικούς και ακαδημαϊκούς φορείς. 

Οι πρωτοβουλίες του διεθνούς Rotary για το 2024 επικεντρώνονται στην διασφάλιση της υγείας, την υποστήριξη της εκπαίδευσης και την αυξημένη ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον, με στόχο τη δημιουργία μιας περισσότερο δίκαιης παγκόσμιας κοινότητας, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς. 

Ο συνεχής και αφοσιωμένος αγώνας του Rotary στη διευθέτηση κρίσιμων αναγκών της διεθνούς κοινότητας επιτυγχάνεται με δράσεις και εκδηλώσεις προώθησης της κοινωνικής δικτύωσης, πάντοτε με όρους δικαιοσύνης, ισότητας και σεβασμού στη διαφορετικότητα. 

Ο Ροταριανός όμιλος Βόλου “Αργώ” και το σύνολο του οργανισμού Rotary International παραμένουν αφοσιωμένοι στην προώθηση της κοινωνικής ευημερίας και στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας για όλους, υποστηρίζοντας τις αξίες της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας και της βιωσιμότητας.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου “Αργώ” αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που με την παρουσία τους, καθώς και με τις ενδυματολογικές του επιλογές έδωσαν ιδιαίτερη λάμψη στην εκδήλωση.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο