23.1 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 23:32
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣτρατιωτικό προσωπικό για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Σκιάθο

Στρατιωτικό προσωπικό για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Σκιάθο

Την αναγκαιότητα παροχής δωρεάν διαμονής τεσσάρων ατόμων, που ανήκουν στο στρατιωτικό προσωπικό της 111 Πτέρυγας Μάχης και θα διατεθούν στο Κ.Υ. Σκιάθου για τη στελέχωση πληρώματος ασθενοφόρου από 1/1/2024 έως 30/6/2024 ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου κατά την προηγούμενη θητεία του.

Με αυτό τον τρόπο και με «δανεικό» προσωπικό από την Πυροσβεστική και τις Ενοπλες Δυνάμεις επιχειρεί η κυβέρνηση να επιλύσει προσωρινά το σοβαρό πρόβλημα της υποστελέχωσης των ασθενοφόρων σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παλαιότερα και κατά την επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με τη νέα ηγεσία του υπουργείου, προανήγγειλε τοτε την άμεση έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία, όπως είπε, «θέτει στη δυνατότητα του υπουργείου Υγείας, μέσω του ΕΚΑΒ την αξιοποίηση στελεχιακού δυναμικού της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες έχει κυκλοφορήσει η εγκύκλιος για την πρόσληψη μονίμου προσωπικού ΕΚΑΒ και στην Σκιάθο από 16 Ιανουαρίου 2024

Πηγή: Νίκος Τζούμας/Skiathoslife

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο