23.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 21:26
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΑ.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ: Δυναμώνει τη ρακέτα με Άααρον Τζόουνς

Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ: Δυναμώνει τη ρακέτα με Άααρον Τζόουνς

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την προσθήκη του Άαρον Τζόουνς στο ρόστερ της ομάδας μας. Ο Αμερικανός αθλητής, θα προσθέσει δύναμη και αθλητικότητα κοντά στο καλάθι, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Ο Άαρον Γιουτζίν Τζόουνς, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 30 ετών (γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1993 στην Αλαμπάμα) και με ύψος 2.06 μ. αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ.

Κατά την περυσινή περίοδο, ο έμπειρος φόργουορντ αγωνίστηκε στη Μέρσιν Μπουγιουκσεχίρ Μπελεντιγέσι στην TBL της Τουρκίας, με την οποία τερμάτισε στην 3η θέση και σημείωσε 11 πόντους, 7.4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.5 κοψίματα μ.ο. ανά αγώνα.

Φέτος, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Λετονική Ρίγα και την Εσθονική Ταλίνα Κάλεβ, φόρεσε τη φανέλα τη Χάρεμσπορ στην TBL της Τουρκίας, μετρώντας 8.6 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά ματς.

Την περίοδο 2018-19 είχα αγωνιστεί στην Ελλάδα με την ομάδα του Ρεθύμνου, το οποίο τερμάτισε στη 10η θέση του πρωταθλήματος. Κατέγραψε 6.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μ.ο. ανά ματς

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο