20.5 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 23:40
ESPA
ΑρχικήLIFEΗ ξεκαρδιστική περιγραφή της όταν...

Η ξεκαρδιστική περιγραφή της όταν…

Την Κυριακή το πρωί στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” η Σίσσυ Χρηστίδου αφηγήθηκε μία ξεκαρδιστική ιστορία που βίωσε όταν είχε πάει σε νεροτσουλήθρες με τους γιους της.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα περιστατικό στις ΗΠΑ, όπου σε ένα ζευγάρι απαγορεύτηκε η είσοδος σε τρενάκι του λούνα παρκ λόγω των κιλών τους, αποκάλυψε τη δική της παρόμοια και… ξεκαρδιστική ιστορία.

 

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου – Η συγκίνησή της με τα πλάνα που είδε: “Πάμε σε διαφημίσεις να σκουπίσουμε τα δάκρυα”

 

“Δεν με έχουν ζυγίσει εμένα σε νεροτσουλήθρα; Βεβαίως! Σε νεροτσουλήθρα από αυτές που δεν ανεβαίνω, φοβάμαι πάρα πολύ, τις οικογενειακές. Εκεί το βάρος είναι Plus, δεν πρέπει να είναι ελαφριά, γιατί εκεί μπαίνεις με παιδιά, οπότε πρέπει να καλύψεις το βάρος για να μη φύγεις στον αέρα” είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

“Μου λέει “περάστε”, λέω “θα ανεβώ εγώ να ζυγιστώ; Δεν νομίζω…”. Μου λέει “μην ανησυχείτε, δεν μας δείχνει κιλά”. Είναι αληθινή ιστορία. Ανεβαίνει ένας ένας και όταν είναι αρκετό το βάρος γίνεται πράσινο. Πρασίνισε, καθάρισα! Εκεί μπαίνουν έξι άτομα κι εγώ ήμουν με παιδιά, ήμουν η πιο βαριά. Τα παιδιά μου και δυο φίλοι τους θα ανέβαιναν, εγώ όχι, αλλά έρχεται ο Φίλιππος και μου λέει “μαμά χρειαζόμαστε πολλά κιλά για να γεμίσει…”. Αυτή είναι η αλήθεια”.

 

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Απόλυτη στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου – “Στη Βάλια το πλάνο”

 

Δείτε το βίντεο:

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο