19.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 21:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠρώτη για το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας – Ομόφωνα πρόεδρος η Βολιώτισσα...

Πρώτη για το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας – Ομόφωνα πρόεδρος η Βολιώτισσα Χ. Τσαγανού

Η εκλογή του Προεδρείου και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής ήταν το σημερινό αντικείμενο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Διοικητήριο της Περιφέρειας.

Ύστερα από ομοφωνία η σύνθεση του Προεδρείου έχει ως εξής:

Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου: Χρυσούλα Τσαγανού (ΠΕ Μαγνησίας):

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Πινακάς (ΠΕ Λάρισας):

Γραμματέας: Νικόλαος Τέγος (ΠΕ Καρδίτσας)

 Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας ξεκινώντας την ομιλία του έκανε μια ειδική αναφορά στον αείμνηστο Χρήστο Καλομπάτσιο, τονίζοντας: «Θέλω να κάνω μια ειδική μνεία σε έναν συνάδελφο που λείπει, αφού έφυγε από τη ζωή, τον Χρήστο Καλομπάτσιο, εξαιρετικός συνάδελφος. Θα πρέπει να τον θυμόμαστε γιατί αποτέλεσε ένα μέλος αυτού του οργάνου το οποίο πάντα φρόντιζε για μια καλή λειτουργία και συναίνεση. Όταν λοιπόν θα υπάρχει μια διένεξη, να θυμόμαστε τον Χρήστο Καλομπάτσιο».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Αγοραστόςεπισήμανε: «Καλή δύναμη με συνεργασία και συνέργεια. Όντως το ήθος του Χρήστου Καλομπάτσιου ήταν μεγάλο και αντιπροσώπευε και την δική μας ομάδα. Η Θεσσαλία σήμερα βρίσκεται πολύ ψηλά, εκεί που υποσχεθήκαμε ότι θα πάει το 2011. Η Θεσσαλία του 2024 απέχει παρασάγγας από αυτή του 2011. Είμαστε περήφανοι για το έργο μας. Μεγάλο ευχαριστώ στο προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο και σε όλους που μας πίστεψαν. Επίσης σεβασμός και αναγνώριση στους εργαζόμενους και τα στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Εύχομαι κάθε μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη για κάθε Θεσσαλό».

Τα μέλη της νέας Περιφερειακής Επιτροπής 

Αναφορικά με την ψηφοφορία για τη νέα Περιφερειακή Επιτροπή, από την παράταξη της Περιφερειακής Αρχής εκλέγονται οι: Μαρία Γαλλιού, Κωνσταντίνος Τέλιος, Χρυσούλα Ντιντή, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, Αθανάσιος Τσιάρας.

Αναπληρωματικά μέλη: Αναστασία Αδαμοπούλου – Ντούλα, Γρηγόριος Γκουντόπουλος, Ευάγγελος Αποστόλου, Αμαλία Γραβάνη, Νικόλαος Ράπτης.

Από την αντιπολίτευση εκλέγονται οι: Κωνσταντίνος Μπαρδας, Ιωάννης Τεας, Ορέστης Ψαχουλας.

Αναπληρωματικά μέλη: Σουλτάνα Δόκου, Ελισάβετ Χατζηδάκη, Δημήτρης Σοφολόγης.

Onlarissa.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο