26.7 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 13:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Εδώ έγινε η δολοφονία του 32χρονου που βίαζε την κόρη του...

Βόλος: Εδώ έγινε η δολοφονία του 32χρονου που βίαζε την κόρη του κουνιάδου του [εικόνα]

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία 32χρονου στον Βόλο από τον γαμπρό του, μόλις ο τελευταίος πληροφορήθηκε ότι το θύμα βίαζε επί πολλά χρόνια την κόρη του και την εκβίαζε με ροζ βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να της παίρνει χρήματα.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης στις 19.45, όταν ο 50χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής -που μένει στην Αργαλαστή- ειδοποίησε τον κουνιάδο του, το 33χρονο θύμα, να μεταβεί δίπλα στην ΑΓΕΤ στην Αγριά Βόλου, να τον βοηθήσει, γιατί δήθεν είχε μείνει το όχημά του από μηχανική βλάβη.

Το θύμα, μη έχοντας την παραμικρή υποψία, πήγε και εκεί ο 50χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια φέρεται να έσπασε το όπλο.

Στις 21.00 τηλεφώνησε στην Αστυνομία, ομολόγησε το έγκλημα και παραδόθηκε. Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα σήμερα νωρίς το πρωί το TheNewspaper.gr, με συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία που βίωνε το 18χρονο θύμα, από τα εννιά της χρόνια!

Ο 50χρονος στάθμευσε το όχημα του στην άκρη του δρόμου, δίπλα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ και περίμενε το θύμα. Όταν έφτασε, του επιτέθηκε λεκτικά, τον χτύπησε στο πρόσωπο με την καραμπίνα και μόλις πήγε να του την αφαιρέσει, τον πυροβόλησε στον θώρακα και τον σκότωσε. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, η μηχανή του οχήματος του θύματος ήταν ακόμα αναμμένη.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο