24.1 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 15:34
ESPA
ΑρχικήMEDIAΟ Γιωργίκης νεκρός, η Ιουλία...

Ο Γιωργίκης νεκρός, η Ιουλία…

Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA “Το Προξενιό της Ιουλίας” θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις στην πλοκή της ιστορίας.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, ο Γιωργίκης καταλήγει νεκρός και ύποπτη για τη δολοφονία του θεωρείται η Ιουλία, η οποία οδηγείται στη φυλακή.

Στην τελευταία σκηνή που είδαμε στην σειρά, παρακολουθήσαμε τον Κωστή να πηγαίνει αργά τη νύχτα στο αρχοντικό του Προβιού και να αναζητά με αγωνία εκείνον και την Ιουλία. Φτάνοντας στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού, βλέπει τον Γιωργίκη να ψυχορραγεί με ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω του και μένει άναυδος. Στη συνέχεια, σε μία γωνιά του σπιτιού εμφανίζεται η Ιουλία, σοκαριμένη και τρομαγμένη.

 

Όλη η Θεσσαλία βυθίζεται στο πένθος

Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τη συνέχεια αυτής της καθηλωτικής σκηνής, η οποία δεν αποτελεί κομμάτι από κάποιο κακό όνειρό, αλλά την πραγματικότητα και περιγράφει όσα θα διαδραματιστούν στο μέλλον στην οικογένεια Προβιού μερικά χρόνια μετά τον γάμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού “ΜyΤv”, ο ισχυρός γαιοκτήμονας χάνει τελικά τη ζωή τού ύστερα από αυτή τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε και όλη η Θεσσαλία βυθίζεται στο πένθος.

Ο Γιωργίκης αφήνει την τελευταία του πνοή μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κουμπάρου του, ενώ η ανήλικη κόρη της Ιουλίας έχει εξαφανιστεί. Ο αιφνίδιος και τόσο βίαιος θάνατος του Γιωργίκη σοκάρει τους πάντες. Συγχρόνως, η μυστηριώδης εξαφάνιση του παιδιού έχει σημάνει συναγερμό .στη χωροφυλακή. 0 Κωστής, ο οποίος αισθάνεται τύψεις που δεν απέτρεψε αυτή την τραγωδία, αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση και προσπαθεί να βρει τη λύση αυτού του μυστηρίου. Ύποπτη για την άγρια δολοφονία είναι η Ιουλία, καθώς βρέθηκε μέσα στο σπίτι κοντά στον Γιωργίκη, γεμάτη αίματα.

 

Η Στάσα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της έφτασε σε αυτό το σημείο

Μην έχοντας περιθώρια και άλλη επιλογή, λοιπόν, ο Κωστής τη συλλαμβάνει για το φονικό και την πηγαίνει αμέσως στο τμήμα για ανάκριση. Η νεαρή γυναίκα, όμως, δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει, καθώς βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Οι ώρες περνούν εφιαλτικά για εκείνη όσο βρίσκεται στη χωροφυλακή, καθώς δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και είναι ανήμπορη να αντικρούσει τις κατηγορίες που υπάρχουν σε βάρος της. Έτσι, λίγο αργότερα, η Ιουλία μοιραία καταλήγει στη φυλακή, κατηγορούμενη για τον φόνο του συζύγου της. Η εξέλιξη αυτή τσακίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η μητέρα της, η Στάσα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της έφτασε σε αυτό το σημείο και αναζητά τρόπους να τη γλιτώσει. Ταυτόχρονα, έχει την απόλυτη στήριξη και του γιου της, του Ρήγα. Ωστόσο, οι μεγάλες συμφορές δεν έχουν τέλος για την Ιουλία, καθώς η Χάδω και η Στεφανία κάνουν τα πάντα για να μη γλιτώσει από τις συνέπειες αυτού του βάναυσου εγκλήματος.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο