19.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 11:16
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑH UEFA αποζημιώνει τους φιλάθλους της Λίβερπουλ για το “χάος” του τελικού...

H UEFA αποζημιώνει τους φιλάθλους της Λίβερπουλ για το “χάος” του τελικού στο Παρίσι

 

Η πλήρης παραδοχή της UEFA για το φιάσκο στον περασμένο τελικό του Champions League στο Παρίσι, μεταφράζεται σε πλήρη αποζημίωση προς τους φιλάθλους των “κόκκινων”.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον τελικό του Champions League στο Παρίσι, η UEFA ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα από τα εισιτήρια σε όλους τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, αρκετοί εκ των οποίων έζησαν σκηνές χάους στο Παρίσι.

Μετά το πόρισμα της ανεξάρτητης επιτροπής που επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των οπαδών περί οργανωτικού… χάους έξω από το “Σταντ Ντε Φρανς”, το οποίο είχε ως συνέπεια χιλιάδες οπαδοί με εισιτήριο να μείνουν εκτός γηπέδου και να τεθούν οι ζωές τους σε κίνδυνο, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα σε όλους ανεξαιρέτως τους 19.618 φίλους των “κόκκινων”.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ άρχισε με 30λεπτη καθυστέρηση, καθώς χιλιάδες οπαδοί των “κόκκινων” εγκλωβίστηκαν στη μοναδική θύρα που εξυπηρετούσε την είσοδό τους, με την αστυνομία να απαντά με χρήση σπρέι πιπεριού και δακρυγόνων για να διασπάσει το πλήθος.//

 



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο