31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 13:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Ληστές μαχαίρωσαν λαχειοπώλη – Του έστησαν καρτέρι για τις εισπράξεις

Βόλος: Ληστές μαχαίρωσαν λαχειοπώλη – Του έστησαν καρτέρι για τις εισπράξεις

Άγρια επίθεση από άγνωστους δράστες δέχθηκε ένας λαχειοπώλης στον Βόλο, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστα άτομα του έστησαν καρτέρι λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, στο κέντρο της πόλης. Του επιτέθηκαν και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν, τον έσυραν μέχρι το εσωτερικό της υπόγειας οικίας του και τον πίεσαν να τους υποδείξει που κρύβει τα χρήματα!

Ο λαχειοπώλης τρομοκρατήθηκε και άρχισε να φωνάζει, ζητώντας βοήθεια, προκειμένου να σώσει τη ζωή του αφού έβλεπε τους κακοποιούς να είναι έτοιμοι να του αφαιρέσουν ακόμα και τη ζωή. Τότε, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι πρόκειται για χρήστες ναρκωτικών που είχαν στοχοποιήσει το θύμα, νομίζοντας ότι κρύβει χρήματα στο σπίτι του. Οι δράστες αναζητούνται και για τον λόγο αυτό αξιοποιείται βιντεοληπτικό υλικό, ενώ ελήφθησαν αποτυπώματα από την κατοικία του.

Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με τραύματα στα πλευρά, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο