15.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 09:17
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣτις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη συμμετέχει το ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας

Στις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη συμμετέχει το ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας

Να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος και η δικαιοσύνη να προχωρήσει άμεσα στην έρευνα και στην απόδοση ευθυνών με τη συμμετοχή ανεξάρτητων πραγματογνωμόνων, ζητά με ανακοίνωση του το παράρτημα Κεντροδυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, δηλώνοντας παράλληλα συμμετοχή στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση.

Όπως αναφέρει το ΤΕΕ “οι μηχανικοί, είμαστε παρόντες και δηλώνουμε την απόλυτη διαθεσιμότητά μας στις Αρχές, στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου ως συμβούλου της πολιτείας σε τεχνικά θέματα, προκειμένου να φωτιστούν οι τεχνικές παράμετροι της υπόθεσης.

Επίσης, καλούμε τα μέλη μας, να συνεχίσουν να συνδράμουν στην κάλυψη των αναγκών για αίμα, ενώ, σύντομα, έπειτα από σύγκληση των αρμόδιων οργάνων μας, θα παρουσιάσουμε εκ νέου τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας -όπως έχουμε πράξει και στο παρελθόν- προκειμένου να διασφαλιστεί, από τεχνικής άποψης, η ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών, των επιβατών και των πολιτών.

Με την πικρή γνώση στον απόηχο του αδιανόητου αυτού συμβάντος που έλαβε χώρα στην περιοχή μας, με τη σκέψη μας στους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους, στρέφουμε την εστίαση και την προσοχή, στο πως -συλλογικά- ως χώρα και ως έθνος, θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναζήσουμε ανάλογη συμφορά. Προς αυτή την κατεύθυνση, οι μηχανικοί, είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλουμε με τις γνώσεις και όλες μας τις δυνάμεις”.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο