25.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 21:18
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑπολογείται στον ανακριτή ο 23χρονος για τον βαρύτατο τραυματισμό του τετράχρονου αγοριού...

Απολογείται στον ανακριτή ο 23χρονος για τον βαρύτατο τραυματισμό του τετράχρονου αγοριού στα Μέγαρα

Εξηγήσεις για τον βάναυσο ξυλοδαρμό αλλά και τον βαρύτατο τραυματισμό του τετράχρονου αγοριού από τα Μέγαρα δίνει αυτή την ώρα ο 23χρονος πατριός και σύντροφος της μητέρας του παιδιού από τα Μέγαρα.

Η απολογία του 23χρονου Ρομά, ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, είναι σε εξέλιξη από τις 11 το πρωί. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη, καθώς φέρεται ότι κακοποίησε βάναυσα το 4χρονο αγοράκι, το παιδάκι της συντρόφου του στα Μέγαρα.

Και βεβαίως αυτό το παιδί για πολύ καιρό, για μεγάλο διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων. Μόλις πριν από μία εβδομάδα αποσωληνώθηκε και με τους γιατρούς να προσπαθούν ακόμη, να καλυτερεύσουν την υγεία της ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται το βαρύτατο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει και ρίχνει τις ευθύνες για το βάναυσο ξυλοδαρμό του παιδιού στη μητέρα του, λέγοντας ότι αυτή ήταν που το χτύπησε.
Θυμίζουμε, ότι αμέσως μετά την άγρια κακοποίηση του παιδιού, τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας της μητέρας μεταφέρθηκαν με εισαγγελική εντολή προσωρινά σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, τις τελευταίες ημέρες έχουν επιστρέψει και πάλι στο σπίτι τους και μένουν με τη μητέρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο η μητέρα διά του δικηγόρου της θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο