25.1 C
Almyros
8 Οκτωβρίου 2024 16:14
ESPA
ΑρχικήLIFE“Η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου..."

“Η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου…”

Η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Πέμπτης στο “Fay’s Time” μοιράστηκε μια αποτυχημένη της προσπάθεια που έκανε.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στήλης είπε πως προσπάθησε να φτιάξει ένα κέικ το βράδυ της Τετάρτης αλλά απέτυχε και έκανε παράπονα στον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

“Έκανα ένα κέικ χθες… πρώτη φορά παιδιά η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου. Δεν ξέρω γιατί. Πρώτη φορά στη ζωή μου δεν μου πέτυχε καθόλου, είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη”, είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Fay’s Time.

“Πολλές φορές να ξέρεις ότι εξαρτάται από την υγρασία, μπορεί να βάλεις τα ίδια υλικά, δεν φταις εσύ”, προσπάθησε να τη δικαιολογήσει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

 

“Απογοήτευσα και το παιδί μου”

“Έκανε κρούστα απ’ έξω κι από μέσα ήταν άδειο. Λες να ξέχασα να βάλω κάτι; Δεν φούσκωσε πολύ. Λέτε να είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά και να μην το έχω καταλάβει; Πρώτη φορά στη ζωή μου μού συμβαίνει αυτό σε κέικ”, περιέγραψε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

“Λες να το κάνω αυτό το δικό σου σήμερα; Απογοήτευσα και το παιδί μου. Έκατσε με το γαλατάκι του να φάει και απογοητεύτηκε. Ήταν και 10 η ώρα το βράδυ και δεν είχε τι να φάει. Μετά κοιμήθηκε. Είχε ο μεγάλος αγώνα και περιμέναμε να γυρίσει”, έκλεισε την αφήγησή της για το… αποτυχημένο κέικ η Φαίη Σκορδά.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο