31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 15:18
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Ποια είναι η συμμορία Σέρβων που έκλεβε καταστήματα και οχήματα

Βόλος: Ποια είναι η συμμορία Σέρβων που έκλεβε καταστήματα και οχήματα

Βαρύτατο είναι το κατηγορητήριο για τους δύο Σέρβους που συνελήφθησαν στις 28/1 από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Οι δύο Σέρβοι είναι οι δράστες αρκετών κλοπών στον Βόλο, ενώ την Κυριακή συνελήφθησαν όταν προσπάθησαν να διαρρήξουν ανεπιτυχώς κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για δύο άνδρες 47 και 30 ετών αντίστοιχα.

Χθες βρέθηκαν στα Δικαστήρια του Βόλου και ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία έως την Παρασκευή για να απολογηθούν στον Ανακριτή. Οι κατηγορούμενοι ανέφεραν ότι προχώρησαν σε αυτές τις πράξεις, λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι κατοικούν στην Αθήνα.

Ο 47χρονος και 30χρονος κατηγορούνται για ακόμη τρεις κλοπές και μία απόπειρα που έλαβαν χώρα στον Βόλο πριν περίπου ένα μήνα. Πρόκειται για μία διάρρηξη αυτοκινήτου, μία κλοπή δικύκλου, μία διάρρηξη καταστήματος και ακόμη απόπειρα. Η Εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για σύσταση συμμορίας που διενεργούσε κλοπές κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού και απείθεια και τους παρέπεμψε στην ανάκριση.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο