25.4 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 21:20
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΕπί ποδός στον Α.Σ. Καρδίτσας για το μεγάλο ματς με το Περιστέρι

Επί ποδός στον Α.Σ. Καρδίτσας για το μεγάλο ματς με το Περιστέρι

Στο πόδι βρίσκεται η Καρδίτσα και το φίλαθλο κοινό της περιοχής για το σπουδαίο εντός έδρας ματς της Κυριακής, στο οποίο ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ υποδέχεται στις 8.15 μ.μ. το Περιστέρι bwin, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, η Καρδίτσα φιλοξενεί ένα επικίνδυνο και εξαιρετικά ικανό αντίπαλο που έχει στην τεχνική του ηγεσία μία σπουδαία προσωπικότητα και έναν ανερχόμενο προπονητή υψηλού επιπέδου, τον Βασίλη Σπανούλη. Η πορεία της Αθηναϊκής ομάδας σε συνδυασμό με το πλήρες και λαμπερό ρόστερ που διαθέτει, καθιστούν την αναμέτρηση μία από τις πλέον απαιτητικές στη σεζόν για τον Α.Σ.Κ.

Από την πλευρά του, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ έχει δομήσει μία συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα και με πιο ανταγωνιστικό προφίλ, έχει καταφέρει να κατακτήσει τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του. Η πιο πρόσφατη απέναντι στην ΑΕΚ, μπορεί να μη στέφθηκε από ένα νέο, σπουδαίο αποτέλεσμα, όμως, τόσο η προσπάθεια της ομάδας του Νίκου Παπανικολόπουλου όσο και οι εικόνες από ένα γεμάτο γήπεδο ανέδειξαν μία τιμητική αναγνώριση -κοινώς αποδεκτή πανελληνίως- για την οργάνωση, το φίλαθλο ιδεώδες και το αγωνιστικό πρόσωπο των «κυανόλευκων».

Η σειρά των εντός έδρας αναμετρήσεων συνεχίζεται και η προσεχής είναι η έκτη διαδοχική στο Κ.Γ. «Ι. Μπουρούσης», δίνοντας την ευκαιρία στο Καρδιτσιώτικο συγκρότημα να διεκδικήσει αποτέλεσμα υπέρβασης με προστιθέμενη αξία στο τελικό «ταμείο» της σεζόν. Με την ίδια διάθεση και σταθερή προσήλωση στο στόχο της πορείας που θα οδηγήσει στην παραμονή, ο Α.Σ.Κ. ξεκίνησε την προετοιμασία του για ένα ματς αυξημένης δυσκολίας.

Στο μεταξύ με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων από τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής (8.15 μ.μ.) με το Περιστέρι.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο