20.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 23:33
ESPA
ΑρχικήLIFEΛάμπρος Κωνσταντάρας για Καινούργιου: “Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το...

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Καινούργιου: “Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν”

Η κάμερα του “Breakfast @ Star” συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και η ρεπόρτερ ήθελε την τοποθέτησή του για όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου χθες στον αέρα της “Super Κατερίνα”.

Ο δημοσιογράφος είχε ανεβάσει χθες ένα insta story, στο οποίο απαντούσε έμμεσα στους χαρακτηρισμούς της παρουσιάστριας του ALPHA.

 

Δείτε ακόμη: Λάμπρος Κωνσταντάρας σε Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου”

 

Ωστόσο στην ρεπόρτερ είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας:

“Δεν θέλω να πω τίποτα, σας αγαπώ. Τίποτα, ουδέν σχόλιο. Δεν στεναχωριέμαι με τέτοια πράγματα. Είσαι καλά; Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Το παν είναι ποιος το λέει”.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, θεωρώ ότι είναι λίγος”

 

 

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:” Λ. Κωνσταντάρας για Κ. Καινούργιου: «Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί το παν είναι το ποιος το λέει»”,”description”:”Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στο πρόσωπό του.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icG1lNTVkMGd6N2QvMjAyNC8wMi8wMi8wNy81Nl8yMl82NWJjYTAyNmVkODI5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT53S”,”uploadDate”:”2024-02-02T07:57:10.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599x1hkkig7d8l&playlistId=v-cyufhsmnw8bt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Λάμπρος Κωνσταντάρας για Καινούργιου: “Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν” appeared first on Media.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο