13.9 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 08:30
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΑπάντησεις Μπέου για το πάρκινγκ της Φιλελλήνων: «Αυτή είναι η αλήθεια, να...

Απάντησεις Μπέου για το πάρκινγκ της Φιλελλήνων: «Αυτή είναι η αλήθεια, να μην ανησυχούν οι πολίτες»

Συνέντευξη Τύπου για το θέμα που έχει ανακύψει με το πάρκινγκ της Φιλελλήνων παραχώρησε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος το πρωί της Παρασκευής, τονίζοντας ότι ο λόγος που τοποθετείται μετά τα όσα ακούστηκαν είναι για να μην ανησυχούν οι πολίτες, ύστερα από όσα ειπώθηκαν σχετικά με την ασφάλεια του κτηρίου, ενώ κατέληξε ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Ο επιχειρηματίας ήθελε να απεγκλωβιστεί, το τίμημα που έδωσε ήταν πολύ υψηλό γιατί είχε κόντρα με άλλον επιχειρηματία στον διαγωνισμό. Τον καταλαβαίνω ως επιχειρηματίας αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί εδώ μιλάμε για τα συμφέροντα του Δήμου Βόλου.

Η ΕΒΕΤΑΜ και Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, έδωσαν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. To πάρκινγκ έχει πυρασφάλεια έως το 2029. Επίσημα. Έως 4/10 του 2031 έχει άδεια λειτουργίας. Τρίτον, για την πυράντοχη βαφή που ειπώθηκε, ότι πρέπει να έχει τέσσερα χιλιοστά πάχος η βαφή του κτηρίου σε ένα μέρος του, η ΕΒΕΤΑΜ μετά από μέτρηση διαπίστωσε ότι στον 5ο και τον 6ο όροφο είναι 5,4 χιλιοστά. Πάνω από το μέσο όρο. Δεν υφίσταται θέμα. Όχι σαν το παράρτημα του ΤΕΕ με τον μηχανικό που πήρε χρήματα και έβγαλε τη γνωμοδότηση που έβγαλε.

Την επόμενη εβδομάδα βγαίνει νέος διαγωνισμός για το πάρκινγκ, μέχρι να βρεθεί ανάδοχος τη συντήρη θα την έχει η εταιρεία Σίτιζεν που την είχε για δύο χρόνια.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο