20.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 20:15
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Νέος διαγωνισμός για το πάρκινγκ στην Φιλελλήνων – Από Δευτέρα ξανά...

Βόλος: Νέος διαγωνισμός για το πάρκινγκ στην Φιλελλήνων – Από Δευτέρα ξανά σε κανονική λειτουργία [βίντεο]

Η εταιρεία CITYZEN ανέλαβε την λειτουργία του νέου σταθμού στάθμευσης στην οδό Φιλελλήνων στον Βόλο σύμφωνα με όσα είπε χθες, στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Από τη Δευτέρα θα λειτουργεί κανονικά, σύμφωνα με όσα προβλέπονταν ενώ θα ακολουθήσει πλειοδοτικός διαγωνισμός σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος, διαφορετικά θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό την ευθύνη του Δήμου Βόλου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο το 50% των θέσεων στάθμευσης διατίθενται προς τους περίοικους και τους καταστηματάρχες της περιοχής. Παράλληλα, ο Δήμος Βόλου φαίνεται να είχε κέρδη ύψους 4.000 ευρώ μηνιαίως.

Ο Αχιλλέας Μπέος διέψευσε όσα δημοσιεύματα ήρθαν στο φως, μετά τις καταγγελίες του ιδιοκτήτη της εταιρείας MANOLO GROUP που είχε κερδίσει τον πλειοδοτικό διαγωνισμό και κατήγγειλε τη σύμβαση στη συνέχεια.

Ο Σταθμός Στάθμευσης διαθέτει πιστοποιητικό πυρασφάλειας και άδεια λειτουργίας, σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος, ενώ υπέθεσε ότι η κόντρα που ξέσπασε με τον Βολιώτη επιχειρηματία ξέσπασε επειδή εκείνος αντιπαρατέθηκε στη διαγωνιστική διαδικασία με ανταγωνιστή του και πήγε ψηλά το τίμημα, με αποτέλεσμα να “μπαίνει μέσα”.

Το έργο δεν έχει παραληφθεί επισήμως διότι πριν από έξι μήνες δεν υπήρχε ρευματοδότηση. “Είναι μία τυπική διαδικασία” είπε ο κ. Μπέος.

Ο Δήμαρχος Βόλου επιτέθηκε σε δύο δημοσιογράφους που με δημοσιεύματα επιτέθηκαν στη δημοτική αρχή με ανακρίβειες και ψέματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο