23.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 19:23
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΔήμος Ελασσόνας: Νέος καλαίσθητος χώρος αναψυχής στην είσοδο της Βερδικούσιας

Δήμος Ελασσόνας: Νέος καλαίσθητος χώρος αναψυχής στην είσοδο της Βερδικούσιας

Ολοκληρώθηκε πρόσφατο έργο  αναβάθμισης κοινόχρηστου χώρου στη Βερδικούσια του Δήμου Ελασσόνας. Το έργο αφορά στην δημιουργία ενός  καλαίσθητου χώρου αναψυχής και θέας στην είσοδο του οικισμού.

Το έργο περιελάμβανε εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης της εισόδου του οικισμού με νέα ρείθρα και κράσπεδα, επιστρώσεις με γρανιτοκυβόλιθους, νέες πέργκολες, αστικό εξοπλισμό (παγκάκια, κάδους) και εργασίες πρασίνου.

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των εργασιών ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Το έργο της αναβάθμισης της εισόδου Βερδικούσιας αποτελεί μία σημαντική παρέμβαση στον οικισμό με σεβασμό στη φυσιογνωμία της κοινότητας. Ήταν μία πρόταση του αειμνήστου συναδέλφου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κώστα Ιγγλέζου και το οφείλουμε σ’ αυτόν.  Δεν πρόλαβε βέβαια να το δει ολοκληρωμένο, αλλά χάρηκε πολύ όταν ξεκίνησαν οι εργασίες πριν μερικούς μήνες. Η γραφική κοινότητα Βερδικούσιας απέκτησε μετά από χρόνια μία καλαίσθητη είσοδο που τιμά τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Η θέα από το σημείο είναι εκπληκτική και αισθανόμαστε ευτυχείς που ο νέος χώρος προσθέτει στην ομορφιά του οικισμού. Αξίζει πραγματικά μία επίσκεψη στη Βερδικούσια για καφέ, φαγητό και μία υπέροχη θέα».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο