26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 13:21
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑ. Κοτσακάς στο Πρώτο για εκδήλωση “Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος”: Δεν...

Α. Κοτσακάς στο Πρώτο για εκδήλωση “Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος”: Δεν ζητήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα να πάει – Θα ήταν αμετροέπεια (audio)

«Δεν ετέθη τέτοιο ζήτημα. Θα ήταν αμετροέπεια αν ο Τεμπονέρας ζητούσε από τον Τσίπρα να πάει σε αυτή την εκδήλωση. Αλίμονο. Απέναντι στον Τσίπρα υπάρχει μια αποδοχή, ένας σεβασμός. Θα πηγαίναμε να τον κάνουμε μέρος του προσωρινού προβλήματος; Δεν θα το κάναμε ποτέ. Δεν ετέθη λοιπόν. Δεν ζητήθηκε από τον Αλέξη να πάει στη συνάντηση».

Με την παραπάνω δήλωσή του ο Αντώνης Κοτσακάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Με τούτα και μ’ εκείνα» με τον Φώτη Παπούλια, ξεκαθάρισε πως στο τετ α τετ που είχαν ο πρώην πρωθυπουργός και ο Διονύσης Τεμπονέρας, εις εκ των ομιλητών της προγραμματισμένης για την Τρίτη εκδήλωση, με θέμα “Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος”, δεν ετέθη ποτέ πρόσκληση για να συμμετάσχει ο κ. Τσίπρας.

Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις τόσο από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ, για την συμμετοχή στην εκδήλωση του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Τεμπονέρα  και αντίστοιχα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ. Χριστοδουλάκη, τις χαρακτήρισε «αναμενόμενες» ο κ. Κοτσακάς, ενώ συμπλήρωσε πως δείχνουν ότι η κάθε ηγετική ομάδα πολιτικού φορέα του προοδευτικού χώρου «ενδιαφέρεται για την αύξηση του ποσοστού της και μόνο». «Δεν νοιάζεται να δοθεί διέξοδος κυβερνησιμότητας από τους προοδευτικούς ανθρώπους. Έτσι εγκλωβίζονται στη λογική και θα νιώσουν ότι κατήγαγαν νίκη περιφανή, εάν καταφέρουν να κάνουν το ποσοστό 12%, 14%.  Θα πουν νικήσαμε. Ε, και;» είπε καταλήγοντας.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο