22.8 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 21:22
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΝέα συγκέντρωση για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Λάρισα

Νέα συγκέντρωση για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Λάρισα

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος “χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων και της νεολαίας, των συναδέλφων καλλιτεχνών μουσικών, DJ, εικαστικών, ηθοποιών, χορευτών, σκηνοθετών στο Απεργιακό Συλλαλητήριο της Τετάρτης 8/3/23 στη Λάρισα, στην Ελασσόνα, στις αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην υπόλοιπη Θεσσαλία, στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα αλλά και σε δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Χαιρετίζουμε επίσης τις δημιουργικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες μαθητών – καθηγητών – γονέων του Μουσικού Σχολείου Λάρισας που συμβάλλουν και δυναμώνουν τον αγώνα“.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου: “… Είναι ώρα και αυτοί που νιώθανε δισταγμό να κάνουν το βήμα να μπουν στον αγώνα, να γραφτούν στα τώρα στα σωματεία, να πάρουν μια μεγάλη απόφαση για μάχη και για ζωή!”

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού την Κυριακή 12 Μάρτη 12:00 στην Κεντρική Πλατεία!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου: “Η μαζική συμμετοχή εργαζόμενων και ειδικά της νεολαίας, φοιτητών και μαθητών, έδωσε αποφασιστική απάντηση στην προσπάθεια να επιβληθεί σιωπή, στα υποκριτικά καλέσματα για «σιωπή και περισυλλογή»… Η Κυβερνητική τρομοκρατία έπεσε στο κενό από την μαζική συντεταγμένη συμμετοχή του κόσμου στα συλλαλητήρια… Ταυτόχρονα με την προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης της τραγωδίας και τις υποκριτικές συγνώμες η Κυβέρνηση κάνει ξεκάθαρο πως δεν μετακινείται ούτε χιλιοστό από την εγκληματική πολιτική που μας έφερε ως εδώ. Έτσι, στην αντίστοιχη συνεδρίαση της Βουλής, εξαγγέλθηκαν νέα πακέτα κρατικής ενίσχυσης προς τους επενδυτές, νέες μειώσεις δρομολογίων. Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. «Δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας το επόμενο έγκλημα, την επόμενη τραγωδία» (από ανακοίνωση της παράταξης του ΠΑΜΕ στους σιδηροδρομικούς, μόλις 20 μέρες πριν το έγκλημα στα Τέμπη). Δεν είναι ώρα «για σιωπή και περισυλλογή», αλλά ώρα να φωνάξουμε ακόμα δυνατότερα, να ζητήσουμε δικαίωση για τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα και για τις οικογένειές τους, «όλων των νεκρών να γίνουμε η φωνή» όπως λέει και το σύνθημα. Είναι ώρα για διεκδίκηση και αγώνα για την ζωή που μας κλέβουν, τη ζωή που αξίζει σε όλους μας και κυρίως στην νέα γενιά. Καλούμε σε ακόμα πιο μαζική και αποφασιστική συμμετοχή στο συλλαλητήριο την ερχόμενη Κυριακή 12 Μάρτη, 12 μ.μ.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο