14.6 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 09:24
ESPA
ΑρχικήLIFE"Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μηχανή...

“Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μηχανή…

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πει την δική του άποψη για την Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την ιδιαίτερη τοποθέτηση που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε:

“Πιστεύετε εσείς ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν ξέρει τι θα κάνει; Είναι τυχαία η αναφορά αυτή που έκανε χθες;” αναρωτήθηκε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

“Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κανένα λόγο να πάει να κάνει μια εβδομαδιαία εκπομπή, είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της, είναι μια μηχανή παραγωγής χρημάτων και για την ίδια και για τα κανάλια, άρα η μένει σε μία καθημερινή ζώνη ή πάει σπίτι της και χαίρεται τα παιδάκια της και την οικογένειά της. Δεν έχει κανένα λόγο να πάει βράδυ”.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: “Όσο πιο ψηλά έχεις φτάσει στην επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη είναι η στιγμή που όλα αυτά δεν θα υπάρχουν”

 

“Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα που εκείνα αποφασίζουν για το μέλλον τους και όχι τα κανάλια για το μέλλον της Μενεγάκη. Εκείνη θα επιλέξει αν θα είναι ή δεν θα είναι στην τηλεόραση” κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε ακόμη: Αλέξης Κούγιας σε Γιώργο Λιάγκα: “Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι;”

 

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο