24.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 14:30
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΆνω Βόλος: Διατίθεται μεζονέτα με πανοραμική θέα σε εκπληκτική τιμή – Δείτε...

Άνω Βόλος: Διατίθεται μεζονέτα με πανοραμική θέα σε εκπληκτική τιμή – Δείτε εικόνες

Διατίθεται μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, μεζονέτα συνολικού  εμβαδού 207,83 μ2, η οποία βρίσκεται επί της Ε.Ο. Βόλου-Πορταριάς στον Άνω Βόλο, σε τιμή Α’ προσφοράς €224.000. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για διώροφη οικοδομή η οποία διαθέτει ποσοστό συνιδιοκτησίας 50% επί του όλου οικοπέδου και αποτελείται από:

 • Υπόγειο χώρο καθαρής επιφάνειας 75,00μ2. Η πρόσβαση στο επίπεδο αυτό επιτυγχάνεται και από την στάθμη του ακαλύπτου μέσω εξωτερικής κλίμακας.

• Ισόγειο χώρο καθαρής επιφάνειας 70,82μ2, διαρρυθμισμένο σε χώρο τραπεζαρίας- σαλονιού, κουζίνα, W.C. και εσωτερική κλίμακα ενδοεπικοινωνίας.

 • Α΄ όροφο καθαρής επιφάνειας 62,13μ2, διαρρυθμισμένο σε τρία (3) υπνοδωμάτια, λουτρό, διάδρομο και εσωτερική κλίμακα.

Η πετρόχτιστη περίφραξή της προσφέρει επιπλέον ιδιωτικότητα.

Αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία απόκτησης κατοικίας με ποιοτικά χαρακτηριστικά τόσο ως προς την κατασκευή της, όσο και ως προς την τοποθεσία της και την ιδιαίτερη πανοραμική θέα που προσφέρει στον Παγασητικό Κόλπο και στην πόλη του Βόλου, σε συνδυασμό με την τιμή που διατίθεται.

Να σημειωθεί πως η ευρύτερη περιοχή συνιστά μια ανεπτυγμένη κωμόπολη με ωραία θέα, καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις & πλήρεις βασικές και τουριστικές υποδομές.

H εταιρεία ΑLSVIT P.C. που έχει αναλάβει την προώθηση του εν λόγω ακινήτου θεωρείται μια από τις πιο δυναμικές και έμπειρες εταιρείες στο χώρο της διαχείρισης τραπεζικών ακινήτων. Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα μας για να σας προσφέρουμε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα αποκτήσετε την προνομιακή κατοικία στον Άνω Βόλο. 

Στοιχεία επικοινωνίαςΤ +30 2119555322

E-mail: t.chatziantoniou@alsvit.com

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο